Zijn Cashbackwebsites betrouwbaar?

Een makkelijke en snelle manier om geld te verdienen zijn je inschrijven bij Cashback websites. Cashback staat voor geld terug en dat is ook precies wat de websites doen.

Iedereen komt wel eens iets online, of dit nu bij Bol.com, de webshop van de HEMA of bij Thuisbezorgd is, wat als we je vertelden dat je hier geld voor terug kunt krijgen of korting bij kunt krijgen? Je koopt toch al online, dus dan is iets terugkrijgen of minder betalen altijd fijn.

Cashback websites

Als je je inschrijft bij een Cashback website, dan krijg je bij veel webshops korting of je krijgt een bepaald deel van je bedrag terug na aankoop als je ermee inlogt bij de Cashback website.

Het is een makkelijke manier van een beetje geld verdienen of juist minder betalen. Hieronder leggen we meer uit over de betrouwbaarheid van deze sites en welke sites de beste zijn in Nederland.

Zijn deze sites betrouwbaar?

Vind je het allemaal te goed klinken om waar te zijn? Dat snappen wij, maar veel bekende Cashback websites zijn betrouwbaar en dit kun je aan een aantal dingen zien.

Kijk bijvoorbeeld eens goed naar welke webshops verbonden zijn aan de site. Zijn het grote namen zoals Bol.com en Aliexpress? Dan weet je vrijwel zeker dat je goed zit want hier werken veel mensen mee.

Kijk ook goed naar beoordelingen van andere gebruikers en door hoeveel gebruikers de site wordt gebruikt. Dit zegt er veel over. Daarnaast zijn de bekendere sites altijd de beste opties want deze zijn al veel gebruikt en zo weet je zeker dat er niks mis mee is.

Cashback websites Nederland

Nederland heeft veel bekende en goede Cashback websites die je kunt gebruiken voor korting op producten of om geld terug te krijgen na aankoop.

Cashback websites in Nederland

Het is een makkelijke manier om iets te verdienen. Nederland kent veel goede Cashback websites en degene die we hier noemen zijn dan ook allemaal betrouwbaar. Goede Cashback websites Nederland zijn:

  • Euroclix: dit is een van de bekendste Cashback sites op het internet. Op deze site kun je zogenaamde Clix verdienen. Dit kun je niet alleen verdienen door dingen te kopen of advertenties aan te klikken, maar ook door enquêtes in te vullen. Ze zijn bij veel webshops aangesloten en je krijgt al meteen een inschrijfbonus.
  • Ipay: dit is ook een goede Cashback website. Ze zijn bij meer dan 3000 webshops aangesloten en dus zal er sowieso wel een webshop tussen zitten waar jij wel eens winkelt. Ook hier krijg je weer een inschrijfbonus.
  • NuCash: dit is ook een andere goede optie. NuCash is aangesloten bij iets minder webshops dan de andere, namelijk 300, maar je krijgt wel veel vergoedt en een aanmeldbonus.