Vragenlijsten invullen voor geld

Vragenlijsten invullen voor geld met Meedoen Aan Onderzoek

Niet eens zo lang terug was het hebben van een baan de enige manier om een inkomen te genereren. Je had daartoe vroeg op te staan zodat je op tijd op het werk aankwam. Je kon werken voor een baas terwijl je ook een eigen bedrijf kon oprichten.

Volg het eenvoudige stappenplan van Meedoen Aan Onderzoek en begin vandaag nog met het invullen van vragenlijsten voor geld.

  1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
  2. Ontvang uitnodigingen om interessante vragenlijsten in te vullen voor geld.
  3. Per vragenlijst krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.


Dit beeld begon te veranderen toen huisvrouwen van huis uit werkzaamheden, zoals het vouwen van folders, begonnen te verrichten tijdens de opkomst van het feminisme. Behalve dat ze minder afhankelijk werden van hun echtgenoten, zorgde het geld dat ze verdienden voor een iets hoger budget ten behoeve van bet huishouden.


Het internet en alle communicatie mogelijkheden die daaruit tot nu toe zijn voortgevloeid, hebben de mogelijkheden tot het verdienen van (extra) geld door onder andere thuisblijvend, erg verruimd. Een van de nieuwe methoden waarop het nu kan, is door het vragenlijsten invullen voor geld. Om dit te doen kun je je ook bij ons inschrijven.

In dit artikel geven wij je eerst wat algemene informatie over vragenlijsten invullen, waarna wij vijf redenen waarom dit een leuke bron van inkomsten is, voor je uitwerken.

Vragenlijsten invullen voor geld?

Vragenlijsten invullen voor Geld
Vragenlijsten invullen voor Geld

Je zal wel een idee hebben wat een vragenlijst is, maar voor de duidelijkheid legen wij dat in deze alinea uit.


Een vragenlijst is een methode waarop je iets kan onderzoeken in de samenleving. De resultaten uit dit onderzoek helpen je bij het plannen van je activiteiten, het op de markt introduceren van je product of dienst en op een hoger niveau helpt het de regering om hun beleid te formuleren.

Bekijk ons eenvoudige stappenplan om zelf met het invullen van enquetes te beginnen.

Schrijf je in
Doe mee aan enquetes
Verdien geld
Schrijf je in
Bij Meedoen Aan Onderzoek is het mogelijk om je eenvoudig en gratis in te schrijven voor de enquêtes. Schrijf je via één van de buttons in om te beginnen met het invullen van enquêtes.
Doe mee aan enquetes
Meedoen met enquetes is bij Meedoen Aan Onderzoek gratis en eenvoudig. Wij versturen uitnodigingen om mee te doen aan interessante enquetes. Wij proberen het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om op je gemak de enquetes te maken.
Verdien geld
Je kunt nu beginnen met geld verdienen. Per enquete waar je aan meedoet krijg je betaald. Het is bij Meedoen Aan Onderzoek al vanaf € 10,- mogelijk om uit te betalen.

Wil je als bakker bijvoorbeeld een nieuwe koek op de markt brengen, dan kan je of een aantal ervan in winkels gratis ter beschikking van klanten stellen of eerst enquêteren om vooraf te weten of er wel vraag naar je product is. Laat je tegelijkertijd met het proeven vragenlijsten invullen, dan krijg je meteen feedback over eventuele aanpassingen van de smaak en / of verpakking.

Dit heb je nodig voor het doen van een vragenlijstonderzoek


Voor het doen van een vragenlijstonderzoek heb je:

– een doelgroep te identificeren: dat is een groep personen die voldoen aan een bepaald profiel dat je van te voren bepaalt. Zo kan de doelgroep van de bakker huisvrouwen zijn in de leeftijdsklasse 30 tot 50 jaar, die vaak bezoek aan huis ontvangen;

– een steekproef uit deze doelgroep te trekken die representatief is: de hier boven genoemde doelgroep is te ruim om een ieder te kunnen ondervragen, dus kiest je bakker tenminste 100 huisvrouwen uit deze groep, die wel alle lagen van de samenleving vertegenwoordigen;

– een vragenlijst op te stellen: afhankelijk van de informatie die de bakker wenst te verzamelen stelt hij een vragenlijst op. Deze kan bestaan uit multiple choice vragen, uit open vragen of een combinatie van deze typen. Een voorbeeld van een multiple choice vraag is de vraag naar het soort koek dat men graag eet met de keuzes: zoet, zout of pittig. Een open vraag is bijvoorbeeld de vraag wat men van de nieuwe smaak koek vindt

– en vragenlijsten te hebben: dit zijn dus de personen die de vragenlijst afnemen en vaak ook de verkregen antwoorden helpen analyseren. Door de mogelijkheid om vragenlijsten online in te vullen, zijn deze personen thans vaak een overbodige luxe.

Het belang van vragenlijsten


Vragenlijsten zijn belangrijk omdat ze je helpen om een beeld te krijgen over wat zich in de gemeenschap afspeelt, hoe men over bepaalde onderwerpen denkt en welke bijdrage je als individuen, organisatie of overheid kan leveren aan de verbetering van de geïdentificeerde knelpunten. Ze zijn met andere woorden dus heel goed in te zetten als onderzoeksinstrument tijdens het doen van marktonderzoek.

Volg het eenvoudige stappenplan van Meedoen Aan Onderzoek en begin vandaag nog met het invullen van vragenlijsten voor geld.

  1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
  2. Ontvang uitnodigingen om interessante vragenlijsten in te vullen voor geld.
  3. Per vragenlijst krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Het verschil tussen online en offline vragenlijsten invullen


De resultaten van een vragenlijst die je via het internet verricht, zijn gemakkelijker te analyseren dan de papieren versies van een dergelijk onderzoek. Vaak gebeurd de analyse automatisch waardoor je als onderzoeker snel de conclusies trekken kan die je nodig hebt om verder te gaan met je werk. Helaas beschikt niet een ieder over een internetverbinding, waardoor papieren vragenlijsten vooralsnog gehandhaafd zullen worden door velen.

Gedigitaliseerde vragenlijsten zien er qua structuur en lay-out tevens gebruiksvriendelijker uit. Zo kan je een rij met opties gemakkelijk verwerken met een drop down button, hetgeen bij de papieren versie dus onmogelijk is.
Het versturen en terug ontvangen van je vragenlijst gaat online ook sneller dan de offline versie.
Kortom, online vragenlijsten gaan sneller en zijn vaak ook effectiever.


Vandaar dat de mogelijkheden tot vragenlijsten invullen voor geld, enorm zijn. Dit doe je door je gratis in te schrijven bij online onderzoeksbureaus (zoals Meedoen Aan Onderzoek.


Over het algemeen moet je de leeftijd van achttien jaar bereikt hebben en in Nederland woonachtig zijn, om deze bron van inkomen te kunnen aanboren.


Indien je tot de doelgroep van de beschikbare vragenlijst behoort, krijg je de link naar deze vragenlijsten per email toegestuurd. Voor elk ingevulde vragenlijst word je daarna betaald.

Vijf redenen waarom een vragenlijst invullen een goeie inkomensbron is

1. Je mening telt: je hebt door je opvoeding, opleiding en je levenservaring een eigen mening over de wereld om je heen. Ook heb je een eigen smaak ontwikkelt door de jaren heen, waardoor je andere voorkeuren heb dan een collega die even oud als jou is. Het is door dit uniek aspect van je dat je mening belangrijk kan zijn voor een bedrijf, en daar kan je dus munt uit slaan.
2. Je blijft anoniem: behalve het onderzoeksbureau waar je jezelf hebt ingeschreven, weet niemand wie je bent. Je privacy is dus gegarandeerd. Hierdoor kan je ook niet gangbare opinies die je hebt zorgeloos delen bij het invullen van de vragenlijst. Er is trouwens geen enquêteur aanwezig die je vreemd aankijkt indien je vindt dat de zon koud aanvoelt.
3. Je kan de vragenlijst invullen op elk moment van de dag: aangezien je zelf de vragen leest, ben je niet gebonden aan de tijd die een enquêteur uittrekt om je te helpen bij het invullen van de vragenlijst. Je kan bij wijze van spreken je baby voeden en zo een vragenlijst invullen voor geld doen, wanneer het slaapt. Indien je kindje tussen door wakker wordt, pauzeer je het proces tot dat je weer de gelegenheid hebt om verder te gaan. Gelukkigerwijs nemen online vragenlijsten niet veel tijd in beslag.
4. Het verruimt je blik: aangezien je mening over verschillende onderwerpen gevraagd wordt, dwingt zo een vragenlijst invullen baan je om over deze zaken na te denken. Hetgeen je nog niet weet zal je dan Googlen, waardoor je je blik verruimt en daarmee de kennis die je hebt over het desbetreffende onderwerp vergroot.
5. Als je het serieus aanpakt, kan je er een mooi bedrag aan verdienen: het aantal vragenlijsten dat je invult is bepalend voor het bedrag dat je kan verdienen. Heb je je bij verschillende online onderzoeksbureaus ingeschreven, dan krijg je meer vragenlijsten om in te vullen. Hierdoor verdien je dus veel meer, vooral als je voor jezelf het aantal vragenlijsten dat je per week ingevuld wilt hebben, vaststelt en je aan dit aantal of meer houdt. De meeste onderzoeksbureaus geven op hun website aan hoeveel het minimale bedrag is dat je bij hen kan verdienen. Doe daar je voordeel mee.

In dit artikel heb ik je het een en ander over het invullen van vragenlijsten voor geld, verteld. Mocht je nog met vragen hieromtrent zitten dan kan je die altijd stellen. Ik wens je veel plezier toe bij het op deze manier genereren van een inkomen.

De antwoorden op de meest voorkomende vragen kun je hier vinden

Hoeveel krijg ik betaald?

Voor iedere enquête die je invult krijg je een specifieke vergoeding. Deze vergoeding varieert per ingevulde enquête en hangt voornamelijk af van de duur van de enquête. De vergoeding varieert tussen de 30 cent en 3 euro per ingevulde enquête.

Hoe kan ik mijn verdiensten opnemen?

Om je verdiensten uit te laten betalen moet je beschikken over een PayPal account. PayPal is één van de veiligste betaalmethodes. Veiligheid staat bij ons centraal waardoor onze keuze op deze betaalmethode is gevallen. Wij betalen al vanaf € 10,- uit.

Wat voor enquêtes kom ik tegen?

De enquêtes die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit en komen voornamelijk van A-merken. De onderwerpen van de enquêtes verschillen per enquête die je invult. Dit varieert reisbestemmingen tot verpakkingen van supermarktproducten.

Hoeveel uitnodigingen ontvang ik?

Het aantal uitnodigingen die je ontvangt varieert onder andere van het aantal enquêtes die je in het verleden hebt ingevuld. Je krijgt maximaal één keer in de twee dagen een uitnodiging om een enquête in te vullen. Je kunt vanuit de uitnodiging eenvoudig in ons systeem inloggen en hier meerdere enquêtes invullen.