Vragenlijsten invullen voor geld

Vragenlijsten invullen voor geld

Meer en meer mensen zoeken tegenwoordig naar een manier om geld te verdienen van thuis uit. Het is dan ook aantrekkelijk om de mogelijkheid te hebben om vanuit huis bezig te zijn met vragenlijsten invullen voor geld. Wij maken het als bedrijf zijnde mogelijk om vanuit huis bezig te zijn met vragenlijsten invullen voor geld. Je kunt je hieronder gratis inschrijven en vandaag nog beginnen met vragenlijsten invullen voor geld.

Meer informatie over ons: wij zijn al ruim 6 jaar één van de grootste aanbieders van enquetes invullen voor geld binnen Nederland. Wij bieden vragenlijsten invullen voor geld aan van de grootste merken ter wereld (waaronder Booking.com, Coca-Cola en Adidas). Je kunt met onze software al vanaf € 10,- uitbetalen waardoor je snel geld kunt verdienen met onze vragenlijsten. Met vragenlijsten invullen voor geld is het mogelijk om tot wel € 400,- per maand te verdienen. Bekijk ons stappenplan hieronder en start vandaag nog met vragenlijsten voor geld!

Volg ons korte stappenplan om te beginnen met vragenlijsten invullen voor geld.

 1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
 2. Ontvang uitnodigingen voor interessante vragenlijsten om in te vullen voor geld.
 3. Per vragenlijst krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Niet eens zo lang terug was het hebben van een baan de enige manier om een inkomen te genereren. Je had daartoe vroeg op te staan zodat je op tijd op het werk aankwam. Je kon werken voor een baas terwijl je ook een eigen bedrijf kon oprichten.

Je kunt hier ook onze pagina’s over enquêtes invullen voor geld en betaalde enquêtes vinden.

Volg het eenvoudige stappenplan van Meedoen Aan Onderzoek en begin vandaag nog met het invullen van vragenlijsten voor geld.

 1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
 2. Ontvang uitnodigingen om interessante vragenlijsten in te vullen voor geld.
 3. Per vragenlijst krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Top 5 Enquête websites in Nederland

5/5

 • Erg bekend in Nederland

 • Verdiensten worden snel uitbetaald

 • Punten inwisselbaar voor €€€ en cadeaubonnen

 • Enquête uitnodiging krijg je per mail

 • Alleen actief in Nederland

4,5/5

 • Direct 10 gratis punten bij aanmelding

 • Uitbetaling in cash of cadeaubonnen

 • Vorig jaar is er ruim 18,5 miljoen euro uitgekeerd

 • Uitbetaling kan al vanaf €5,-

4,5/5

 • Punten inwisselbaar voor cadeaubonnen van o.a. Bol.com, Wehkamp en Playstation

 • Enquêtes afgestemd op jouw profiel

 • Het invullen van de enquetes kost niet veel tijd

 • Geen uitbetaling in cash

4/5

 • Punten zijn inwisselbaar voor o.a. Bol.com cadeaubonnen en geld

 • Veel enquêtes die je kunt maken

 • Beschikt over een app die je kunt downloaden

4/5

 • Verdien direct 45 punten bij aanmelding

 • Kies voor uitbetaling in geld of cadeaubonnen

 • Voldoende enquêtes om te maken

Top 5 Enquête websites in België

5/5

 • Bekend in België

 • Maandelijkse loterij met een prijzenpot t.w.v. €500,-

 • Punten zijn inwisselbaar voor cadeaubonnen of geld

 • Uitbetaling al vanaf €5,-

 • Alleen actief in België

5/5

 • Uitbetaling in cadeaubonnen en cash

 • Verdiensten worden snel uitbetaald

 • Enquête uitnodiging krijg je per mail

4,5/5

 • Direct 10 gratis punten bij aanmelding

 • Uitbetaling in cash of cadeaubonnen

 • Vorig jaar is er ruim 18,5 miljoen euro uitgekeerd

 • Uitbetaling kan al vanaf €5,-

4/5

 • Verdien direct 45 punten bij aanmelding

 • Kies voor uitbetaling in geld of cadeaubonnen

 • Voldoende enquêtes om te maken

4/5

 • Punten zijn inwisselbaar voor o.a. Bol.com cadeaubonnen en geld

 • Veel enquêtes die je kunt maken

 • Beschikt over een app die je kunt downloaden

Vragenlijsten invullen voor geld kan voor de volgende bedrijven

 


Het internet en alle communicatie mogelijkheden die daaruit tot nu toe zijn voortgevloeid, hebben de mogelijkheden tot het verdienen van (extra) geld door onder andere thuisblijvend, erg verruimd. Een van de nieuwe methoden waarop het nu kan, is door het vragenlijsten invullen voor geld. Om dit te doen kun je je ook bij ons inschrijven.

In dit artikel geven wij je eerst wat algemene informatie over vragenlijsten invullen, waarna wij vijf redenen waarom dit een leuke bron van inkomsten is, voor je uitwerken.

Vragenlijsten invullen voor geld?

vragenlijsten invullen voor geld
vragenlijsten invullen voor geld

Je zal wel een idee hebben wat een vragenlijst is, maar voor de duidelijkheid legen wij dat in deze alinea uit.


Een vragenlijst is een methode waarop je iets kan onderzoeken in de samenleving. De resultaten uit dit onderzoek helpen je bij het plannen van je activiteiten, het op de markt introduceren van je product of dienst en op een hoger niveau helpt het de regering om hun beleid te formuleren. Wij helpen onze respondenten om vanuit huis geld te kunnen verdienen. Dit doen wij door de mogelijkheid te geven om vragenlijsten in te vullen voor geld. Vragenlijsten invullen voor geld is erg eenvoudig en in de meeste gevallen ook leuk en interessant om te doen.

De vragenlijsten die wij aanbieden komen van de grootste merken ter wereld. Wij werken samen met deze merken zodat jij steeds vragenlijsten in kunt vullen die over interessante en verschillende onderwerpen gaan. Dit is voor ons extra belangrijk doordat wij het het belang ervan inzien dat onze respondenten niet alleen geld verdienen maar tegelijkertijd ook het naar hun zin hebben.

De merken waar wij mee samenwerken zijn vaak multinationals die nieuwe producten willen lanceren. Het is van belang dat ze eerst weten wat de markt van bepaalde keuzes denkt. Wanneer ze de juiste keuzes hebben gemaakt kunnen ze de producten direct lanceren. Doordat jij ze helpt (met het invullen van vragenlijsten) weten ze precies wat jij over bepaalde onderwerpen denkt. Uiteindelijk heb je dus echt invloed op keuzes die worden gemaakt door grote bedrijven.Je krijgt niet alleen geld als beloning voor je werk. Je ziet uiteindelijk ook daadwerkelijk de impact die je hebt gemaakt met de informatie die je geeft aan de bedrijven. Dit maakt dat je het uiteindelijk ook echt leuk en interessant gaat vinden (tenminste, dat hebben wij wel heel erg).

vragenlijsten invullen voor geld
vragenlijsten invullen voor geld

Begin met vragenlijsten invullen voor geld

Schrijf je in
Doe mee aan enquetes
Verdien geld
Schrijf je in
Bij Meedoen Aan Onderzoek is het mogelijk om je eenvoudig en gratis in te schrijven voor de enquêtes. Schrijf je via één van de buttons in om te beginnen met het invullen van enquêtes.
Doe mee aan enquetes
Meedoen met enquetes is bij Meedoen Aan Onderzoek gratis en eenvoudig. Wij versturen uitnodigingen om mee te doen aan interessante enquetes. Wij proberen het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om op je gemak de enquetes te maken.
Verdien geld
Je kunt nu beginnen met geld verdienen. Per enquete waar je aan meedoet krijg je betaald. Het is bij Meedoen Aan Onderzoek al vanaf € 10,- mogelijk om uit te betalen.

Wil je als bakker bijvoorbeeld een nieuwe koek op de markt brengen, dan kan je of een aantal ervan in winkels gratis ter beschikking van klanten stellen of eerst enquêteren om vooraf te weten of er wel vraag naar je product is. Laat je tegelijkertijd met het proeven vragenlijsten invullen, dan krijg je meteen feedback over eventuele aanpassingen van de smaak en / of verpakking.

Wij hebben als bedrijf zijnde dit concept tot leven gebracht omdat we zagen dat onze omgeving soms te weinig geld had. Vrienden en familie die tijdens het stappen of tijdens een leuk uitje echt op de kleintjes moeten letten. Wij vonden dit zo erg dat we op zoek gingen naar een oplossing hiervoor. Wij zochten in eerste instantie online naar een oplossing hiervoor.

Al snel kwamen we het concept van vragenlijsten invullen voor geld tegen. Daarbij zagen we dat veel van de aanbieders met ouderwetse software werkte. Dit zorgde voor veel problematiek (merkten we aan het sentiment onder de respondenten online). Wij bekeken hiervoor veel verschillende forums en kwamen na een lange tijd onderzoeken tot een oplossing hiervoor.

Hoeveel kan je verdienen met vragenlijsten invullen voor geld?

Wat je hier mee kan verdienen hangt van verschillende factoren af. Wij van Meedoen Aan Onderzoek willen graag dat onze respondenten zoveel mogelijk kunnen verdienen in zo min mogelijk tijd. Gemiddeld zul je ongeveer € 1,- tot € 4,- per vragenlijst verdienen. Onderstaand staat weergegeven hoeveel wij per vragenlijst betalen.

Minuut (van) Minuut (tot) Beloning
3 4 0.30 EUR
5 5 0.40 EUR
6 7 0.50 EUR
8 9 0.60 EUR
10 11 0.80 EUR
12 13 0.90 EUR
14 15 1.10 EUR
16 18 1.30 EUR
19 20 1.50 EUR
21 23 1.70 EUR
24 25 1.80 EUR
26 27 2.10 EUR
28 30 2.60 EUR
31 35 2.80 EUR
36 + 3.50 EUR

Daarnaast is het belangrijk omdat je het dan vaak ook meer naar je zin hebt tijdens het invullen van vragenlijsten. Op deze manier kun je thuis geld verdienen met een manier waar je echt iets van leert en wat aan hebt. Wij vinden dit ook als bedrijf enorm belangrijk doordat je op deze manier de vragenlijsten echt interessant vindt.

Onze samenwerking voor de vragenlijsten

We zijn samen met een partij uit Zweden in zee gegaan die dit al een hele lange tijd doen. Wij doen dit inmiddels al meer dan 6 jaar samen met deze partij en hebben alleen maar positieve berichten voor ze. Ze hebben een goede software dat al snel kan uitbetalen en werken dag in dag uit aan deze software om het blijvend te verbeteren.

vragenlijsten invullen voor geld
vragenlijsten invullen voor geld

Niet alleen de software zelf is modern en werkt goed, het gehele bedrijf is erg modern en zorgt ervoor dat het invullen van vragenlijsten voor geld soepel verloopt. Wij werken ook samen met de klantenservice van dit bedrijf zodat we zeker weten dat je altijd iemand hebt die voor je klaarstaat tijdens het invullen van de vragenlijsten. Voor alle vragen en opmerkingen kun je direct contact opnemen zodat het gelijk wordt opgelost door de partij.

De partij vindt het zelf ook erg belangrijk dat onze respondenten op een veilige wijze vragenlijsten invullen voor geld. De manier waarop ze dit bewerkstelligen is door enorm veel moeite te steken in de privacy van onze respondenten. Hierdoor is het mogelijk gemaakt om vanuit huis met een hoge mate van privacy en veiligheid vragenlijsten in te invullen voor geld. Het geld betalen we snel en soepel uit.

Wij maken hiervoor gebruik van de software van PayPal. De reden dat we dit doen is eigenlijk tweeledig. Aan de ene kant doen we het voor de mate van veiligheid en beveiliging die ze bieden. Het is immers één van de grootste systemen ter wereld om betalingen te kunnen doen. Vragenlijsten invullen voor geld wordt vaak gedaan om een betaling snel te kunnen krijgen. PayPal helpt hierbij doordat ze vrij snel het geld overmaken.

Een andere reden dat we voor deze tool hebben gekozen is dat veel mensen PayPal gebruiken. Hierdoor wordt vragenlijsten invullen voor geld toegankelijk voor de meeste mensen. Wij willen als bedrijf zijnde dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van vragenlijsten invullen voor geld en hiermee een zakcentje bij kunnen verdienen. Dit is dan ook zeker geen onbelangrijke reden dat wij hebben gekozen om PayPal te gebruik als het softwaresysteem voor de uitbetalingen van de respondenten van onze vragenlijsten.

Inschrijven voor vragenlijsten invullen voor geld

Ben jij benieuwd naar vragenlijsten invullen voor geld en wil je hier graag snel een start aan maken? Bij ons kun je vandaag nog beginnen met vragenlijsten invullen voor geld. Het inschrijven voor de vragenlijsten is 100% gratis. Je hoeft je eenmalig in te schrijven en wij versturen uitnodigingen  voor vragenlijsten waarvan wij denken dat jij die erg interessant zou kunnen vinden.

Maar waar baseren wij dat op?

Wij baseren dit onder andere op de antwoorden die je geeft tijdens het invullen van de vragenlijsten. Doordat wij een beetje informatie hieruit krijgen kunnen wij je de vragenlijsten geven die je echt heel interessant vindt. Wij vinden het als bedrijf zijnde belangrijk dat jij als respondent het naar je zin hebt tijdens het invullen van de vragenlijsten.

vragenlijsten invullen voor geld
vragenlijsten invullen voor geld

De software van deze partij kan al uitbetalen vanaf € 10,- waardoor je snel geld kunt verdienen met de vragenlijsten. Daarnaast bieden ze vragenlijsten aan van de grootste merken ter wereld. Deze merken willen graag weten hoe jij over bepaalde onderwerpen denkt zodat ze hun marktonderzoeken kunnen afronden. Vaak merken wij dat dit gaat om nieuwe producten die worden gelanceerd of nieuwe merken die worden opgericht. De informatie die jij geeft kan dus een enorm grote bijdrage leveren aan de grootste bedrijven ter wereld, gaaf hé!

Vragenlijsten invullen voor geld


Voor het doen van een vragenlijsten voor geld:

– een doelgroep te identificeren: dat is een groep personen die voldoen aan een bepaald profiel dat je van te voren bepaalt. Zo kan de doelgroep van de bakker huisvrouwen zijn in de leeftijdsklasse 30 tot 50 jaar, die vaak bezoek aan huis ontvangen;

– een steekproef uit deze doelgroep te trekken die representatief is: de hier boven genoemde doelgroep is te ruim om een ieder te kunnen ondervragen, dus kiest je bakker tenminste 100 huisvrouwen uit deze groep, die wel alle lagen van de samenleving vertegenwoordigen;

– Een vragenlijst op te stellen: afhankelijk van de informatie die de bakker wenst te verzamelen stelt hij een vragenlijst op. Deze kan bestaan uit multiple choice vragen, uit open vragen of een combinatie van deze typen. Een voorbeeld van een multiple choice vraag is de vraag naar het soort koek dat men graag eet met de keuzes: zoet, zout of pittig. Een open vraag is bijvoorbeeld de vraag wat men van de nieuwe smaak koek vindt

– en vragenlijsten te hebben: dit zijn dus de personen die de vragenlijst afnemen en vaak ook de verkregen antwoorden helpen analyseren. Door de mogelijkheid om vragenlijsten online in te vullen, zijn deze personen thans vaak een overbodige luxe.

Het belang van vragenlijsten invullen voor geld


Vragenlijsten zijn belangrijk omdat ze je helpen om een beeld te krijgen over wat zich in de gemeenschap afspeelt, hoe men over bepaalde onderwerpen denkt en welke bijdrage je als individuen, organisatie of overheid kan leveren aan de verbetering van de geïdentificeerde knelpunten. Ze zijn met andere woorden dus heel goed in te zetten als onderzoeksinstrument tijdens het doen van marktonderzoek.

vragenlijsten invullen voor geld
vragenlijsten invullen voor geld

Volg het eenvoudige stappenplan van Meedoen Aan Onderzoek en begin vandaag nog met het invullen van vragenlijsten voor geld.

 1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
 2. Ontvang uitnodigingen om interessante vragenlijsten in te vullen voor geld.
 3. Per vragenlijst krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Het verschil tussen online en offline vragenlijsten invullen voor geld


De resultaten van een vragenlijst die je via het internet verricht, zijn gemakkelijker te analyseren dan de papieren versies van een dergelijk onderzoek. Vaak gebeurd de analyse automatisch waardoor je als onderzoeker snel de conclusies trekken kan die je nodig hebt om verder te gaan met je werk. Helaas beschikt niet een ieder over een internetverbinding, waardoor papieren vragenlijsten vooralsnog gehandhaafd zullen worden door velen.

Gedigitaliseerde vragenlijsten zien er qua structuur en lay-out tevens gebruiksvriendelijker uit. Zo kan je een rij met opties gemakkelijk verwerken met een drop down button, hetgeen bij de papieren versie dus onmogelijk is.
Het versturen en terug ontvangen van je vragenlijst gaat online ook sneller dan de offline versie.
Kortom, online vragenlijsten gaan sneller en zijn vaak ook effectiever.


Vandaar dat de mogelijkheden tot vragenlijsten invullen voor geld, enorm zijn. Dit doe je door je gratis in te schrijven bij online onderzoeksbureaus (zoals Meedoen Aan Onderzoek.


Over het algemeen moet je de leeftijd van achttien jaar bereikt hebben en in Nederland woonachtig zijn, om deze bron van inkomen te kunnen aanboren.


Indien je tot de doelgroep van de beschikbare vragenlijst behoort, krijg je de link naar deze vragenlijsten per email toegestuurd. Voor elk ingevulde vragenlijst word je daarna betaald.

Vijf redenen waarom vragenlijsten invullen een goeie inkomensbron is

1. Je mening telt: je hebt door je opvoeding, opleiding en je levenservaring een eigen mening over de wereld om je heen. Ook heb je een eigen smaak ontwikkelt door de jaren heen, waardoor je andere voorkeuren heb dan een collega die even oud als jou is. Het is door dit uniek aspect van je dat je mening belangrijk kan zijn voor een bedrijf, en daar kan je dus munt uit slaan.

vragenlijsten invullen voor geld
vragenlijsten invullen voor geld


2. Je blijft anoniem: behalve het onderzoeksbureau waar je jezelf hebt ingeschreven, weet niemand wie je bent. Je privacy is dus gegarandeerd. Hierdoor kan je ook niet gangbare opinies die je hebt zorgeloos delen bij het invullen van de vragenlijst. Er is trouwens geen enquêteur aanwezig die je vreemd aankijkt indien je vindt dat de zon koud aanvoelt.


3. Je kan de vragenlijst invullen op elk moment van de dag: aangezien je zelf de vragen leest, ben je niet gebonden aan de tijd die een enquêteur uittrekt om je te helpen bij het invullen van de vragenlijst. Je kan bij wijze van spreken je baby voeden en zo een vragenlijst invullen voor geld doen, wanneer het slaapt. Indien je kindje tussen door wakker wordt, pauzeer je het proces tot dat je weer de gelegenheid hebt om verder te gaan.

Gelukkigerwijs nemen online vragenlijsten niet veel tijd in beslag.
4. Het verruimt je blik: aangezien je mening over verschillende onderwerpen gevraagd wordt, dwingt zo een vragenlijst invullen baan je om over deze zaken na te denken. Hetgeen je nog niet weet zal je dan Googlen, waardoor je je blik verruimt en daarmee de kennis die je hebt over het desbetreffende onderwerp vergroot.


5. Als je het serieus aanpakt, kan je er een mooi bedrag aan verdienen: het aantal vragenlijsten dat je invult is bepalend voor het bedrag dat je kan verdienen. Heb je je bij verschillende online onderzoeksbureaus ingeschreven, dan krijg je meer vragenlijsten om in te vullen. Hierdoor verdien je dus veel meer, vooral als je voor jezelf het aantal vragenlijsten dat je per week ingevuld wilt hebben, vaststelt en je aan dit aantal of meer houdt. De meeste onderzoeksbureaus geven op hun website aan hoeveel het minimale bedrag is dat je bij hen kan verdienen. Doe daar je voordeel mee.

In dit artikel heb ik je het een en ander over het invullen van vragenlijsten voor geld, verteld. Mocht je nog met vragen hieromtrent zitten dan kan je die altijd stellen. Ik wens je veel plezier toe bij het op deze manier genereren van een inkomen.

Hoe werkt vragenlijsten invullen voor geld precies?

Je kunt je afvragen waarom er onderzoeksbureaus bestaan welke vragenlijsten invullen voor geld uitgeven. Zoals al genoemd vragen bedrijven en de overheid om deze onderzoeken. Wanneer de resultaten terugkomen krijgen zij meer inzicht in wat consumenten denken van hun producten en diensten maar ook over hoe zij marketingtechnisch deze producten en diensten aan de man kunnen brengen.

Op deze manier is het enorm interessant, met name voor grotere bedrijven, om te weten wat jij denkt over bepaalde onderwerpen. Doordat jij je mening geeft over bepaalde onderwerpen weten zij wat de klant denkt. Je werkt in principe dus mee aan de lancering van de grootste producten ter wereld. Daarbij willen deze grote merken ook soms weten wat jij vindt over een nieuwe campagne die ze gaan draaien.

Dit wordt ook wel marktonderzoek genoemd. De bedrijven voeren marktonderzoek uit door respondenten vragenlijsten te laten invullen voor geld. Vragenlijsten invullen voor geld wordt uiteindelijk door jou gedaan, de respondent. Jij kunt hiermee vanuit huis een zakcentje bijverdienen om toch de leuke dingen te kunnen doen.

Volg het eenvoudige stappenplan van Meedoen Aan Onderzoek en begin vandaag nog met het invullen van vragenlijsten invullen voor geld.

 1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
 2. Ontvang uitnodigingen voor interessante vragenlijsten invullen voor geld.
 3. Per vragenlijst krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Vragenlijsten invullen voor geld zorgt ervoor dat zij zelf geen publiek hoeven te verzamelen. Daarnaast kunnen zij de resultaten inzetten om zelf financieel beter te worden. Daarom willen zij ook graag een kleine beloning tegenover de vragenlijsten zetten.

Natuurlijk helpt het wel als je de vragenlijsten invullen voor geld zo serieus mogelijk maakt, pas dan hebben de bedrijven en de overheid écht wat aan de resultaten. Probeer tijdens het invullen van de vragenlijsten zoveel mogelijk de waarheid te vertellen. Doe echt je best om de merken die meer informatie willen deze te geven. Zo leveren wij als bedrijf zoveel mogelijk meerwaarde voor de verschillende marktonderzoeken die worden uitgevoerd.

Inschrijven om vragenlijsten te ontvangen

Wanneer je je inschrijft bij een onderzoeksbureau moet je naast je e-mailgegevens vaak ook vragenlijsten invullen. Voor het inschrijven zelf hoef je niets te betalen en ook zijn er geen verdere voorwaarden aan verbonden.

Wel wordt er in het begin gevraagd introductie vragenlijsten in te vullen. Vaak wordt er begonnen met een vragenlijst over je algemene gegevens zoals je leeftijd, woonsituatie, burgerlijke stand, of je kinderen hebt of niet en wat je opleidingsniveau is geweest.

Afhankelijk van welk onderzoeksbureau je hebt gekozen zal er wel of niet een beloning voor deze introductievragen zijn. Ook kunnen zij voorwaarden verbinden aan je inschrijving zoals dat je woonachtig moet zijn in Nederland en minimaal 18 jaar oud moet zijn om vragenlijsten invullen voor geld te kunnen invullen.

Naast introductie vragenlijsten zijn er ook profielkenmerken welke je kan invullen. Samen zorgen ze ervoor dat je voor vragenlijsten invullen voor geld wordt uitgenodigd welke relevant voor je zijn. Wanneer je een vragenlijst maakt waarvoor je niet de valt kan het zijn dat tijdens het invullen de vragenlijst voor geld afgebroken wordt.

Soms krijg je dan een klein percentage van wat anders je verdienste zou zijn of een aantal punten wanneer je kan sparen voor andere zaken.

Hoe ziet vragenlijsten invullen voor geld eruit?

Voordat je vragenlijsten invullen voor geld wilt invullen wordt er altijd een tijdindicatie aangegeven en de verdiensten welke je ervoor krijgt. Je kan dan zelf bepalen of je de verdienste welke je voor het invullen van de vragenlijst krijgt de moeite waard vindt. Het blijft een vrijblijvende optie om ook vragenlijsten niet in te vullen.

Omdat het vaak online onderzoeken zijn waarvan gevraagd wordt deze goed in te vullen heb je wel een online device nodig. Denk hierbij aan een computer, laptop, tablet of mobiel. Per vragenlijst kan het verschillen waar je deze op moet invullen. Voornamelijk zal er gevraagd worden naar een computer of laptop. 

De antwoorden op de meest voorkomende vragen kun je hier vinden

                   

💸 Hoeveel verdien ik per vragenlijst?

Voor iedere vragenlijst die je invult krijg je een specifieke vergoeding. Deze vergoeding varieert per ingevulde vragenlijst en hangt voornamelijk af van de duur van de vragenlijst. De vergoeding varieert doorgaans tussen de 75 cent en 5 euro per ingevulde vragenlijst.

🏦 Hoe kan ik mijn verdiensten opnemen?

Om je verdiensten uit te laten betalen moet je beschikken over een PayPal account. PayPal is één van de veiligste betaalmethodes. Veiligheid staat bij ons centraal waardoor onze keuze op deze betaalmethode is gevallen. Wij betalen al vanaf € 10,- uit.

🙋 Wat voor vragenlijsten kan ik invullen?

De vragenlijsten die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit en komen voornamelijk van (internationale) A-merken. Het onderwerp van de vragenlijsten verschillen per vragenlijst die je invult. Dit varieert van reisbestemmingen tot verpakkingen van supermarkt producten.

                   

🤓 Hoeveel uitnodigingen om vragenlijsten in te vullen ontvang ik?

Het aantal uitnodigingen die je ontvangt varieert onder andere van het aantal vragenlijsten die je in het verleden hebt ingevuld. Je krijgt maximaal één keer in de twee dagen een uitnodiging om vragenlijsten in te vullen. Je kunt vanuit de uitnodiging eenvoudig in ons systeem inloggen en hier meerdere vragenlijsten invullen.