Betaalde enquêtes

Bij veel mensen is de term betaalde enquêtes wel bekend, maar bij velen ook niet. Veel mensen nemen deel aan een platform dat dit aanbiedt. Kort door de bocht houdt het invullen van betaalde enquêtes in dat een enquêtes invult tegen een vergoeding. Wij zijn één van de grootste aanbieders van betaalde enquêtes binnen Nederland.

Dit is lange tijd behoorlijk populair geweest, in dit artikel gaan we alles vertellen over betaalde enquêtes en de dingen eromheen. Wat kun je er nou werkelijk mee verdienen, is dit altijd betrouwbaar en zitten er risico’s aan verbonden.

Volg ons korte stappenplan om te beginnen met betaalde enquêtes.

  1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
  2. Ontvang uitnodigingen voor interessante enquêtes waar je geld mee kunt verdienen.
  3. Per enquête krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Wat zijn betaalde enquêtes?

Zoals net gezegd, wanneer je meedoet aan betaalde enquêtes vul je enquêtes in tegen een kleine vergoeding. Vaak krijgt men hier mee te maken via advertenties of sponsoring. Vaak doe je dan mee aan een platform via een geregistreerd account. Vaak is dit platform een soort denkbeeldige tussenwand tussen het bedrijf dat een enquête afneemt en de daadwerkelijke uitbetaling.

Bekijk ons eenvoudige stappenplan om zelf met het invullen van enquêtes te beginnen.

Schrijf je in
Doe mee aan enquetes
Verdien geld
Schrijf je in
Bij Meedoen Aan Onderzoek is het mogelijk om je eenvoudig en gratis in te schrijven voor de enquêtes. Schrijf je via één van de buttons in om te beginnen met het invullen van enquêtes.
Doe mee aan enquetes
Meedoen met enquetes is bij Meedoen Aan Onderzoek gratis en eenvoudig. Wij versturen uitnodigingen om mee te doen aan interessante enquetes. Wij proberen het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om op je gemak de enquetes te maken.
Verdien geld
Je kunt nu beginnen met geld verdienen. Per enquete waar je aan meedoet krijg je betaald. Het is bij Meedoen Aan Onderzoek al vanaf € 10,- mogelijk om uit te betalen.

Soms nemen dit soort platformen ook zelf betaalde enquêtes af, maar meestal zijn zij voor bedrijven die informatie willen verkrijgen via een enquête. Zij gaan naar dit soort platforms toe en betalen deze om hun eigen enquête op het platform te laten weergeven, vervolgens betaald het platform jou uit wanneer je de enquête hebt ingevuld.

Je hebt dan een saldo op je account en wanneer deze hoog genoeg is, dan kun je een uitbetaling aanvragen, vaak via cadeaukaarten of geld in paypal funds. Tijdens het invullen van betaalde enquêtes op onze website hanteren wij een uitbetaal grens van € 10,-.

Waarom bestaan er betaalde enquêtes?

Betaalde Enquetes
Betaalde Enquêtes

Het antwoord op deze vraag is niet al te moeilijk te begrijpen. Bedrijven of overheden hebben informatie nodig voor het verbeteren van hun producten, diensten of marketing. Jouw mening is hen daarom nogal wat waard! Daarom zijn zij ook bereid een vergoeding te betalen voor het geven van je mening.

De reden waarom jij als particulier dit zou doen is vrij simpel. Het is een goede vorm van extra inkomen. Ook is het totaal gratis, je hoeft niet te betalen om mee te doen en je kunt zo lang en zo veel mogelijk actief zijn als dat je zelf wilt. Ook is een behoorlijk groot voordeel dat er letterlijk geen enkele ervaring nodig is om dit te kunnen doen.

Alles wat je hoeft te doen is het geven van je mening, te laten weten hoe jij ergens over denkt, je mag alles zeggen wat je wilt en je kunt op sommige onderwerpen je irritatie de vrije loop laten en je wordt er nog voor betaald ook! Een andere reden is dat je dit met alles kunt combineren, of je nu een student bent of een ouder met een gezin en een normale baan, je kunt dit doen wanneer het jou uitkomt.

Zijn betaalde enquêtes dan ook echt betrouwbaar?

In veel gevallen zijn betaalde enquêtes betrouwbaar. Er zijn genoeg platformen die jou de enquêtes in laat vullen en die de vergoedingen daadwerkelijk netjes uitbetalen, echter, dit is een populaire manier van extra verdienen op het internet.

Oplichting met betaalde enquêtes bestaat dus wel degelijk. Er zijn genoeg bedrijven/platformen die gouden bergen beloven, je enquêtes laten invullen en die vervolgens geen vergoeding uitbetalen en wanneer je ze vervolgens een berichtje stuurt zijn ze ineens niet bereikbaar. Pas dus op waar je je bij inschrijft. Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dit vaak ook het geval.

Veel van deze bedrijven kunnen jouw gegevens ook misbruiken, en dit kan zonder problemen wanneer jij je inschrijft, want je hebt op deze manier vrijwillig je eigen gegevens afgegeven. Kijk dus voordat je je inschrijft eerst op het internet naar reviews over deze site. Wanneer iets een zogeheten ”scam” is, dan zijn er vaak al posts verschenen van eerdere slachtoffers met de waarschuwing dat je dit niet moet doen. En wanneer een site wel betrouwbaar is, dan zul je veel posts vinden met goede waarderingen.

De verdiensten van betaalde enquêtes.

Betaalde enquêtes zijn een prima, leuke bijverdienste naast je normale werk, meer is het dan ook niet. Reken je er zeker niet rijk mee! Vaak is het aantal betaalde enquêtes per dag/week ook beperkt en het is zoals net gezegd iets waar je totaal niet rijk van wordt. Vaak haal je, in een goede maand, maximaal € 500,- binnen.

Aan de andere kant is dit een mooie winst als je bedenkt dat het enige wat je hoeft te doen het geven van je mening is. Betaalde enquêtes betalen meestal tussen de € 1,- en de € 3,-, maar je komt ook niet voor elke enquête in aanmerking, daar komen we later op terug.

Betaalde enquetes
Maak overal eenvoudig betaalde enquêtes

Bij Meedoen Aan Onderzoek vinden wij het belangrijk dat onze respondenten bezig zijn met de onderwerpen die ze interessant vinden. Wij proberen er te allen tijden voor te zorgen dat onze respondenten zo veel mogelijk deze onderwerpen toegestuurd krijgen.

Waar moet je voor uitkijken?

We hebben het net al gehad over de betrouwbaarheid van betaalde enquêtes en dat oplichting bij dit soort dingen ook bestaat, maar er zijn wel meer dingen waar je met betaalde enquêtes voor uit moet kijken. Ten eerste, ga nooit blindelings af op een aanbieding in een advertentie op internet, al helemaal niet als deze zich plotseling opent in een nieuw tabblad of venster in je browser na het aanklikken van een bepaalde site of iets dergelijks. Dit sluit aan op de oplichterij waar net over gesproken is, dit soort dingen zijn bijna altijd een scam.

Wanneer je toch geïnteresseerd of nieuwsgierig raakt, zoek dan altijd recensies over deze site op het internet op, dan weet je of je het kunt vertrouwen of niet. Als deze er überhaupt niet zijn, dan zegt dit al genoeg.

Maar ook bij goed gewaardeerde sites/platforms moet je uitkijken wat je invult en aan wie je jouw persoonlijke gegevens doorgeeft. Je moet altijd onthouden dat je ook bij dit soort sites niets meer bent dan een minuscuul onderdeeltje in een groot marketingproject, je wordt in welk opzicht dan ook gewoon gebruikt voor een project tegen een kleine vergoeding, als het er op aankomt hoef je ook van de wel echte sites/bedrijven geen sympathie te verwachten.

Meer over betaalde enquêtes.

Ook door de particulier is bij dit soort dingen veel misbruik gemaakt. Sommige mensen beginnen hier aan met de gedachte: ”Oh, lekker makkelijk, ik vul gewoon een enquête vol onzin in en dan verdien ik lekker bij. Ik kan op deze manier ook lekker veel enquêtes invullen en dan meer verdienen.”

Toen dit systeem er net was, was dit inderdaad mogelijk en hier werd ook massaal gebruik van gemaakt, echter is er nu een systeem uitgevonden wat dat tegen kan gaan. Bij het invullen van een enquête wordt eerst een testje gedaan of je ook geschikt bent voor de enquête en wanneer je niet kloppende informatie invult of simpelweg niet tot de doelgroep behoort, kun je niet meedoen met de betaalde enquête.

Dit systeem is inmiddels zo goed ontwikkeld dat wanneer je niet kloppende informatie invult, het systeem dat over het algemeen vrij snel doorheeft.

Ten tweede, het aanbod van het aantal enquêtes op dit soort sites is niet bijzonder groot, vaak gaat het maar om 1 tot 3 enquêtes per dag.

De antwoorden op de meest voorkomende vragen kun je hier vinden

Hoeveel krijg ik betaald?

Voor iedere enquête die je invult krijg je een specifieke vergoeding. Deze vergoeding varieert per ingevulde enquête en hangt voornamelijk af van de duur van de enquête. De vergoeding varieert tussen de 30 cent en 3 euro per ingevulde enquête.

Hoe kan ik mijn verdiensten opnemen?

Om je verdiensten uit te laten betalen moet je beschikken over een PayPal account. PayPal is één van de veiligste betaalmethodes. Veiligheid staat bij ons centraal waardoor onze keuze op deze betaalmethode is gevallen. Wij betalen al vanaf € 10,- uit.

Wat voor enquêtes kom ik tegen?

De enquêtes die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit en komen voornamelijk van A-merken. De onderwerpen van de enquêtes verschillen per enquête die je invult. Dit varieert reisbestemmingen tot verpakkingen van supermarktproducten.

Hoeveel uitnodigingen ontvang ik?

Het aantal uitnodigingen die je ontvangt varieert onder andere van het aantal enquêtes die je in het verleden hebt ingevuld. Je krijgt maximaal één keer in de twee dagen een uitnodiging om een enquête in te vullen. Je kunt vanuit de uitnodiging eenvoudig in ons systeem inloggen en hier meerdere enquêtes invullen.