Betaalde enquetes

Bij veel mensen is de term betaalde enquetes wel bekend, maar bij velen ook niet. Veel mensen nemen deel aan een platform dat dit aanbiedt. Kort door de bocht houdt het invullen van betaalde enquetes in dat een enquetes invult tegen een vergoeding. Wij zijn één van de grootste aanbieders van betaalde enquetes binnen Nederland.

Dit is lange tijd behoorlijk populair geweest, in dit artikel gaan we alles vertellen over betaalde enquetes en de dingen eromheen. Wat kun je er nou werkelijk mee verdienen, is dit altijd betrouwbaar en zitten er risico’s aan verbonden.

Volg ons korte stappenplan om te beginnen met betaalde enquetes.

  1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
  2. Ontvang uitnodigingen voor interessante enquetes waar je geld mee kunt verdienen.
  3. Per enquete krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Wat zijn betaalde enquetes?

Zoals net gezegd, wanneer je meedoet aan betaalde enquetes vul je enquetes in tegen een kleine vergoeding. Vaak krijgt men hier mee te maken via advertenties of sponsoring. Vaak doe je dan mee aan een platform via een geregistreerd account. Vaak is dit platform een soort denkbeeldige tussenwand tussen het bedrijf dat een enquete afneemt en de daadwerkelijke uitbetaling.

Bekijk ons eenvoudige stappenplan om zelf met het invullen van enquetes te beginnen.

Schrijf je in
Doe mee aan enquetes
Verdien geld
Schrijf je in
Bij Meedoen Aan Onderzoek is het mogelijk om je eenvoudig en gratis in te schrijven voor de enquêtes. Schrijf je via deze link in om je gratis in te schrijven en te beginnen.
Doe mee aan enquetes
Meedoen met enquetes is bij Meedoen Aan Onderzoek gratis en eenvoudig. Wij versturen uitnodigingen om mee te doen aan interessante enquetes. Wij proberen het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om op je gemak de enquetes te maken.
Verdien geld
Je kunt nu beginnen met geld verdienen. Per enquete waar je aan meedoet krijg je betaald. Het is bij Meedoen Aan Onderzoek al vanaf € 10,- mogelijk om uit te betalen.

Soms nemen dit soort platformen ook zelf betaalde enquetes af, maar meestal zijn zij voor bedrijven die informatie willen verkrijgen via een enquete. Zij gaan naar dit soort platforms toe en betalen deze om hun eigen enquete op het platform te laten weergeven, vervolgens betaald het platform jou uit wanneer je de enquete hebt ingevuld.

Je hebt dan een saldo op je account en wanneer deze hoog genoeg is, dan kun je een uitbetaling aanvragen, vaak via cadeaukaarten of geld in paypal funds. Tijdens het invullen van betaalde enquetes op onze website hanteren wij een uitbetaal grens van € 10,-.

Waarom bestaan er betaalde enquetes?

Betaalde Enquetes
Betaalde Enquetes

Het antwoord op deze vraag is niet al te moeilijk te begrijpen. Bedrijven of overheden hebben informatie nodig voor het verbeteren van hun producten, diensten of marketing. Jouw mening is hen daarom nogal wat waard! Daarom zijn zij ook bereid een vergoeding te betalen voor het geven van je mening.

De reden waarom jij als particulier dit zou doen is vrij simpel. Het is een goede vorm van extra inkomen. Ook is het totaal gratis, je hoeft niet te betalen om mee te doen en je kunt zo lang en zo veel mogelijk actief zijn als dat je zelf wilt. Ook is een behoorlijk groot voordeel dat er letterlijk geen enkele ervaring nodig is om dit te kunnen doen.

Alles wat je hoeft te doen is het geven van je mening, te laten weten hoe jij ergens over denkt, je mag alles zeggen wat je wilt en je kunt op sommige onderwerpen je irritatie de vrije loop laten en je wordt er nog voor betaald ook! Een andere reden is dat je dit met alles kunt combineren, of je nu een student bent of een ouder met een gezin en een normale baan, je kunt dit doen wanneer het jou uitkomt.

Zijn betaalde enquetes dan ook echt betrouwbaar?

In veel gevallen zijn betaalde enquetes betrouwbaar. Er zijn genoeg platformen die jou de enquetes in laat vullen en die de vergoedingen daadwerkelijk netjes uitbetalen, echter, dit is een populaire manier van extra verdienen op het internet.

Oplichting met betaalde enquetes bestaat dus wel degelijk. Er zijn genoeg bedrijven/platformen die gouden bergen beloven, je enquetes laten invullen en die vervolgens geen vergoeding uitbetalen en wanneer je ze vervolgens een berichtje stuurt zijn ze ineens niet bereikbaar. Pas dus op waar je je bij inschrijft. Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dit vaak ook het geval.

Veel van deze bedrijven kunnen jouw gegevens ook misbruiken, en dit kan zonder problemen wanneer jij je inschrijft, want je hebt op deze manier vrijwillig je eigen gegevens afgegeven. Kijk dus voordat je je inschrijft eerst op het internet naar reviews over deze site. Wanneer iets een zogeheten ”scam” is, dan zijn er vaak al posts verschenen van eerdere slachtoffers met de waarschuwing dat je dit niet moet doen. En wanneer een site wel betrouwbaar is, dan zul je veel posts vinden met goede waarderingen.

De verdiensten van betaalde enquetes.

Betaalde enquetes zijn een prima, leuke bijverdienste naast je normale werk, meer is het dan ook niet. Reken je er zeker niet rijk mee! Vaak is het aantal betaalde enquetes per dag/week ook beperkt en het is zoals net gezegd iets waar je totaal niet rijk van wordt. Vaak haal je, in een goede maand, maximaal € 500,- binnen.

Aan de andere kant is dit een mooie winst als je bedenkt dat het enige wat je hoeft te doen het geven van je mening is. Betaalde enquetes betalen meestal tussen de € 1,- en de € 3,-, maar je komt ook niet voor elke enquete in aanmerking, daar komen we later op terug.

Betaalde enquetes
Maak overal eenvoudig betaalde enquetes

Bij Meedoen Aan Onderzoek vinden wij het belangrijk dat onze respondenten bezig zijn met de onderwerpen die ze interessant vinden. Wij proberen er te allen tijden voor te zorgen dat onze respondenten zo veel mogelijk deze onderwerpen toegestuurd krijgen.

Waar moet je voor uitkijken?

We hebben het net al gehad over de betrouwbaarheid van betaalde enquetes en dat oplichting bij dit soort dingen ook bestaat, maar er zijn wel meer dingen waar je met betaalde enquetes voor uit moet kijken. Ten eerste, ga nooit blindelings af op een aanbieding in een advertentie op internet, al helemaal niet als deze zich plotseling opent in een nieuw tabblad of venster in je browser na het aanklikken van een bepaalde site of iets dergelijks. Dit sluit aan op de oplichterij waar net over gesproken is, dit soort dingen zijn bijna altijd een scam.

Wanneer je toch geïnteresseerd of nieuwsgierig raakt, zoek dan altijd recensies over deze site op het internet op, dan weet je of je het kunt vertrouwen of niet. Als deze er überhaupt niet zijn, dan zegt dit al genoeg.

Maar ook bij goed gewaardeerde sites/platforms moet je uitkijken wat je invult en aan wie je jouw persoonlijke gegevens doorgeeft. Je moet altijd onthouden dat je ook bij dit soort sites niets meer bent dan een minuscuul onderdeeltje in een groot marketingproject, je wordt in welk opzicht dan ook gewoon gebruikt voor een project tegen een kleine vergoeding, als het er op aankomt hoef je ook van de wel echte sites/bedrijven geen sympathie te verwachten.

Meer over betaalde enquetes.

Ook door de particulier is bij dit soort dingen veel misbruik gemaakt. Sommige mensen beginnen hier aan met de gedachte: ”Oh, lekker makkelijk, ik vul gewoon een enquete vol onzin in en dan verdien ik lekker bij. Ik kan op deze manier ook lekker veel enquetes invullen en dan meer verdienen.”

Toen dit systeem er net was, was dit inderdaad mogelijk en hier werd ook massaal gebruik van gemaakt, echter is er nu een systeem uitgevonden wat dat tegen kan gaan. Bij het invullen van een enquete wordt eerst een testje gedaan of je ook geschikt bent voor de enquete en wanneer je niet kloppende informatie invult of simpelweg niet tot de doelgroep behoort, kun je niet meedoen met de betaalde enquete.

Dit systeem is inmiddels zo goed ontwikkeld dat wanneer je niet kloppende informatie invult, het systeem dat over het algemeen vrij snel doorheeft.

Ten tweede, het aanbod van het aantal enquetes op dit soort sites is niet bijzonder groot, vaak gaat het maar om 1 tot 3 enquetes per dag.