Betaalde enquetes

Betaalde enquetes

Bij veel mensen is de term betaalde enquetes wel bekend. Veel mensen nemen deel aan een platform dat dit aanbiedt. Wij zijn al ruim 6 jaar één van de grootste aanbieders van betaalde enquetes binnen Nederland. Wij bieden betaalde enquetes aan van de grootste merken ter wereld (waaronder Booking.com, Coca-Cola en Adidas). Je kunt met onze software al vanaf € 10,- uitbetalen waardoor je snel geld kunt verdienen met onze betaalde enquetes.

Wil jij ook beginnen met betaalde enquetes? Vul onderstaand formulier in en start vandaag nog met geld verdienen.

Volg ons korte stappenplan om te beginnen met betaalde enquetes.

  1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
  2. Ontvang uitnodigingen voor interessante enquetes waar je geld mee kunt verdienen.
  3. Per enquete krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Leestip. Bekijk ook eens onze artikelen over enquetes invullen voor geld en vragenlijsten invullen voor geld!

Wat zijn betaalde enquetes?

Wanneer je meedoet aan betaalde enquetes vul je enquetes in tegen een kleine vergoeding. Vaak krijgt men hier mee te maken via advertenties of sponsoring. Vaak doe je dan mee aan een platform via een geregistreerd account. Dit platform is een soort denkbeeldige tussenwand tussen het bedrijf dat een betaalde enquete afneemt en de daadwerkelijke uitbetaling. Bekijk ook eens onze Belgische website over betaalde enquetes, misschien vind je er ook interessante mogelijkheden!

Wij bieden betaalde enquetes van onder andere de volgende bedrijven aan:

Soms nemen dit soort platformen ook zelf betaalde enquetes af, maar meestal zijn zij voor bedrijven die informatie willen verkrijgen via een enquete. Zij gaan naar dit soort platforms toe en betalen deze om hun eigen enquete op het platform te laten weergeven, vervolgens betaald het platform jou uit wanneer je de enquete hebt ingevuld.

Je hebt dan een saldo op je account en wanneer deze hoog genoeg is, dan kun je een uitbetaling aanvragen, vaak via cadeaukaarten of geld in paypal funds. Tijdens het invullen van betaalde enquetes op onze website hanteren wij een uitbetaal grens van € 10,-.

Ons artikel over betaalde enquetes

We hebben een lang artikel geschreven om je te informeren over betaalde enquetes. Een overzicht van de onderwerpen kun je hieronder vinden.

Waarom bestaan er betaalde enquetes?

Betaalde Enquetes
Betaalde Enquetes

Het antwoord op deze vraag is niet al te moeilijk te begrijpen. Bedrijven of overheden hebben informatie nodig voor het verbeteren van hun producten, diensten of marketing. Jouw mening is hen daarom nogal wat waard! Daarom zijn zij ook bereid een vergoeding te betalen voor het geven van je mening.

De reden waarom jij als particulier dit zou doen is vrij simpel. Het is een goede vorm van extra inkomen. Ook is het totaal gratis, je hoeft niet te betalen om mee te doen en je kunt zo lang en zo veel mogelijk actief zijn als dat je zelf wilt. Ook is een behoorlijk groot voordeel dat er letterlijk geen enkele ervaring nodig is om dit te kunnen doen.

Wanneer je overdag bezig bent met je reguliere baan of onderneming is het soms lastig om aan extra inkomen te komen. Een extra inkomen is een mooie manier om toch in het weekend nog even iets leuks te kunnen doen met vrienden en familie.

Betaalde enquetes kunnen helaas niet genoeg uitbetalen om je gehele baan op te zeggen. Het is wel een mooie manier om een extra zakcentje te verdienen. Dit is dan ook de reden dat wij als bedrijf dit initiatief zijn begonnen. Wij hechten er zelf enorm veel waarde aan om van tijd tot tijd leuke dingen met vrienden en of familie te kunnen doen. Tijd spenderen met familie en samen leuke dingen te doen is in ons optiek één van de mooiste dingen in het leven. Wij willen dit dan ook graag aan onze respondenten bieden en voor onze panelisten mogelijk maken door leuke en kwalitatieve betaalde enquetes aan te bieden.

Betaalde enquetes kunnen helaas niet genoeg uitbetalen om je gehele baan op te zeggen. Het is wel een mooie manier om een extra zakcentje te verdienen

Wij (de eigenaren van het bedrijf) merkten dat vrienden en familie in onze nabije omgeving vaak net niet genoeg geld verdienen om echt te kunnen genieten van de fijne dingen in het leven. Het is vaak in het weekend dat er net niet genoeg budget aanwezig was om echt de leuke extra dingen te kunnen doen om hiervan te genieten.

Daarbij vinden wij het belangrijk dat de betaalde enquetes die wij aanbieden ook echt interessant zijn. Dit is de belangrijkste reden dat wij in gesprek zijn gegaan met Cint. Cint is een partij uit zweden dat zich heeft gespecialiseerd in het online aanbieden van betaalde enquetes voor respondenten om extra geld te verdienen. Onze betaalde enquetes zijn door deze partij gekeurd en worden continue gemonitord zodat we alleen betaalde enquetes van de hoogste kwaliteit aanbieden. Hierdoor weet je zeker dat je alleen de leukste en meest interessante betaalde enquetes hoeft in te vullen en tegelijkertijd dat alles rondom jouw privacy gewaarborgd is conform de laatste AVG vereisten. De software van de partij waar wij mee samen werken en waarmee we samen betaalde enquetes aanbieden is erg modern waardoor dit er allemaal in verwerkt zit.

Het bedrijf houdt de software ook continue bij waardoor het steeds up-to-date is en de laatste en meest relevante betaalde enquetes kan aanbieden. Zo wordt jij, als de respondent van de betaalde enquetes, alleen uitgenodigd voor de enquetes die goed bij je passen en waarvoor jij het hopelijk ook erg leuk vindt om deze in te vullen. Zo kun je, tegelijkertijd met het geld verdienen, het ook daadwerkelijk erg naar je zin hebben tijdens het invullen van de betaalde enquetes.

Cint heeft samenwerkingen met partijen over de hele wereld die betaalde enquetes aanbieden van de grootste merken. Denk hierbij aan merken zoals Vodafone, Coca-Cola, Netflix en Ikea. Deze merken vinden het allen erg belangrijk om precies te weten wat er aan de hand is in de markt. Om up-to-date te blijven van alles wat er in de markt afspeelt bieden ze betaalde enquetes aan.

Betaalde enquetes (online)

Deze online enquetes gaan over veel verschillende onderwerpen die deze merken belangrijk vinden. De meeste zijn echt bedoeld om erachter te komen wat bepaalde mensen met andere demografieën denken over het merk (en de producten die dit merk aanbiedt).

Denk ook bijvoorbeeld aan bedrijven die een nieuw product gaan lanceren binnen wellicht ook wel een nieuwe markt of branche. Een bedrijf kan dit niet zomaar doen op onderbuik gevoel. Het is belangrijk dat het bedrijf zeker weet waar ze aan beginnen en wat een bepaalde doelgroep over het product of merk van het bedrijf denkt.

Wij zijn één van de partijen die het voor jou zo makkelijk mogelijk probeert te maken om deze betaalde enquetes vanuit huis in te kunnen vullen. Om dit tot een goed einde te brengen maken wij gebruiken van de moderne software (via het bedrijf Cint). Op deze manier kun je eenvoudig geld verdienen terwijl je thuis zit. Wij vinden het uiteindelijk erg belangrijk dat dit gehele proces eenvoudig is om uit te voeren en je op deze manier comfortabel en betrouwbaar onze betaalde enquetes kunt invullen,

Alles wat je hoeft te doen is het geven van je mening, te laten weten hoe jij ergens over denkt, je mag alles zeggen wat je wilt en je kunt op sommige onderwerpen je irritatie de vrije loop laten en je wordt er nog voor betaald ook! Een andere reden is dat je dit met alles kunt combineren, of je nu een student bent of een ouder met een gezin en een normale baan, je kunt dit doen wanneer het jou uitkomt.

Zijn betaalde enquetes betrouwbaar?

In veel gevallen zijn betaalde enquetes betrouwbaar. Er zijn genoeg platformen die jou de enquetes in laat vullen en die de vergoedingen daadwerkelijk netjes uitbetalen, echter, dit is een populaire manier van extra verdienen op het internet.

Oplichting met betaalde enquetes bestaat dus wel degelijk. Er zijn genoeg bedrijven/platformen die gouden bergen beloven, je enquetes laten invullen en die vervolgens geen vergoeding uitbetalen en wanneer je ze vervolgens een berichtje stuurt zijn ze ineens niet bereikbaar. Pas dus op waar je je bij inschrijft. Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dit vaak ook het geval. Dit is de reden dat wij samenwerken met een van de grootste partijen binnen de industrie van het aanbieden van betaalde enquetes. Deze partij komt uit Zweden en doet dit al jaren waardoor ze precies weten wat ze aan wie aanbieden.

Wij zijn tevens als partij die betaalde enquetes aanbiedt al reeds meer dan 6 jaar hiermee bezig. Wij werken de volledige 6 jaar samen met deze partij waardoor we elkaar goed kennen en niet onbelangrijk, we vertrouwen elkaar. Dit is dan ook de reden dat we kwalitatieve en interessante betaalde enquetes kunnen aanbieden en tegelijkertijd jouw privacy kunnen waarborgen.

Veel van deze bedrijven kunnen jouw gegevens ook misbruiken, en dit kan zonder problemen wanneer jij je inschrijft, want je hebt op deze manier vrijwillig je eigen gegevens afgegeven. Kijk dus voordat je je inschrijft eerst op het internet naar reviews over deze site. Wanneer iets een zogeheten ”scam” is, dan zijn er vaak al posts verschenen van eerdere slachtoffers met de waarschuwing dat je dit niet moet doen. En wanneer een site wel betrouwbaar is, dan zul je veel posts vinden met goede waarderingen.

Betaalde enquêtes
Betaalde enquetes

De verdiensten van betaalde enquetes.

Betaalde enquetes zijn een prima, leuke bijverdienste naast je normale werk, meer is het dan ook niet. Reken je er zeker niet rijk mee! Vaak is het aantal betaalde enquetes per dag/week ook beperkt en het is zoals net gezegd iets waar je totaal niet rijk van wordt. Vaak haal je, in een goede maand, maximaal € 500,- binnen.

Aan de andere kant is dit een mooie winst als je bedenkt dat het enige wat je hoeft te doen het geven van je mening is. Betaalde enquetes betalen meestal tussen de € 1,- en de € 3,-, maar je komt ook niet voor elke enquete in aanmerking, daar komen we later op terug. Het bedrijf waar wij mee samenwerken bepaalt per betaalde enquete of je hiermee in aanmerking komt. Het is van belang dat je alleen de enquetes kunt maken waar je echt affiniteit mee hebt. Dit maakt dat de kwaliteit van de antwoorden vaak iets hoger ligt waardoor de bedrijven hier meer aan hebben.

Waarom betaalde enquetes?

Meer en meer mensen zoeken tegenwoordig naar een manier om geld te verdienen van thuis uit. Het is dan ook aantrekkelijk om de mogelijkheid te hebben om vanuit huis bezig te zijn met betaalde enquetes voor geld.

Volg ons korte stappenplan om te beginnen met betaalde enquetes.

  1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
  2. Ontvang uitnodigingen voor interessante enquetes om in te vullen voor geld.
  3. Per enquete krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Wij bieden als bedrijf al meer dan 6 jaar de mogelijkheid aan om vanuit huis enquetes in te vullen voor geld. Schrijf je in en start vandaag nog met geld verdienen.

betaalde enquetes kan bij ons ook zelfs voor Netflix!

enquetes invullen voor geld
betaalde enquetes

Een eenvoudige manier om geld te verdienen is betaalde enquetes. Je kunt er onmiddellijk aan beginnen, je hebt enkel een computer, een internetaansluiting en je eigen ervaringen nodig. Bekijk ook eens onze Belgische website over enquetes invullen voor geld. Misschien vind je er ook interessante mogelijkheden!

Zou je het leuk vinden om te weten dat je bijdraagt aan het verbeteren van bepaalde producten of diensten? Je hebt zeker en vast een mening over de dingen die je dagelijks gebruikt, maar neemt daar waarschijnlijk nauwelijks de tijd voor om die mening ook daadwerkelijk te delen!

Leestip. Bekijk ook eens onze artikelen over betaalde enquetes en vragenlijsten invullen voor geld!

Als je enquetes gaat invullen voor geld, brengt het jou nog iets op ook. Zo heeft iedereen er iets aan dat jij meedoet aan een enquete.

betaalde enquetes is iets dat je zelf heel makkelijk kan gaan doen. Er zijn veel verschillende platformen die jou een beloning aanbieden om jouw mening te weten over bepaalde producten of onderwerpen. Allen hebben ze wel verschillende interne regels, maar het basisprincipe is op ieder platform gelijk.

Wij geloven bij Meedoen Aan Onderzoek in het geven van zo relevant mogelijke enquetes. Zo vul jij alleen enquetes in die over jouw favoriete onderwerpen gaan.

We hebben een lang artikel geschreven om je te informeren over betaalde enquetes. Een overzicht van de onderwerpen kun je hieronder vinden.

Waarom laten bedrijven jou enquetes invullen voor geld?

Enquetes invullen voor Geld
Betaalde enquetes

In onze maatschappij heeft iedere sector een uitgebreid gamma aan producten of diensten op de markt. Voor bedrijven is het belangrijk om in de concurrentiestrijd het hoofd boven water te houden en steeds met nieuwe initiatieven te komen.

This block contains unexpected or invalid content.ResolveConvert to HTMLInschrijven

Daarnaast is de rol van de sociale media de laatste jaren alsmaar groter geworden in de bedrijfswereld. Mensen hechten waarde aan de mening van anderen.

Een nadeel van ons snelle leven is dat we niet zomaar de tijd nemen om over alles uitgebreid onze mening te geven, terwijl dit voor deze bedrijven net de informatie is die zij nodig hebben om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van de markt.

Betaalde enquetes is dus de oplossing om die informatie te verkrijgen. Kwalitatieve informatie invullen in enquetes voor geld helpt aan de ene kant de bedrijven en aan de andere kant de invullers.

Wie betaalt jou voor het online enquetes invullen voor geld?

Uiteraard zijn het de bedrijven die informatie willen die hiervoor betalen. Je hoeft weliswaar niet zelf op zoek te gaan naar deze bedrijven, want dat zou onmogelijk zijn.

Enquêtes invullen voor geld
Betaalde enquetes

Vandaag zijn er gespecialiseerde sites en platformen die jou deze enquetes aanbieden. Zij zijn als het ware de tussenpersoon tussen jou en de bedrijven. Zij gaan onderhandelen om hun verdienste te bepalen en daarvan betalen zij jou.

Hoeveel kan je verdienen met enquetes invullen voor geld?

Wat je hier mee kan verdienen hangt van verschillende factoren af. Wij van Meedoen Aan Onderzoek willen graag dat onze respondenten zoveel mogelijk kunnen verdienen in zo min mogelijk tijd. Gemiddeld zul je ongeveer € 1,- tot € 4,- per enquete verdienen. Onderstaand staat weergegeven hoeveel wij per enquete betalen.

Minuut (van) Minuut (tot) Beloning
3 4 0.30 EUR
5 5 0.40 EUR
6 7 0.50 EUR
8 9 0.60 EUR
10 11 0.80 EUR
12 13 0.90 EUR
14 15 1.10 EUR
16 18 1.30 EUR
19 20 1.50 EUR
21 23 1.70 EUR
24 25 1.80 EUR
26 27 2.10 EUR
28 30 2.60 EUR
31 35 2.80 EUR
36 + 3.50 EUR

Daarnaast is het belangrijk omdat je het dan vaak ook meer naar je zin hebt tijdens het invullen van betaalde enquetes. Op deze manier kun je thuis geld verdienen met een manier waar je echt iets van leert en wat aan hebt. Wij vinden dit ook als bedrijf enorm belangrijk doordat je op deze manier de betaalde enquetes echt interessant vindt.

Wij zijn als bedrijf altijd op zoek naar de beste connectie tussen een respondent en de enquetes die hij of zij invult. Deze connectie wordt bepaald door te kijken naar de verschillende interesses van de respondent. Wanneer deze (gedeeltelijk) overeenkomen met het merk van de enquete zullen we sneller geneigd zijn deze aan de respondent voor te leggen.

Betaalde enquetes
Maak overal eenvoudig betaalde enquetes

Bij Meedoen Aan Onderzoek vinden wij het belangrijk dat onze respondenten bezig zijn met de onderwerpen die ze interessant vinden. Wij proberen er te allen tijden voor te zorgen dat onze respondenten zo veel mogelijk deze onderwerpen toegestuurd krijgen.

Waar moet je voor uitkijken?

We hebben het net al gehad over de betrouwbaarheid van betaalde enquetes en dat oplichting bij dit soort dingen ook bestaat, maar er zijn wel meer dingen waar je met betaalde enquetes voor uit moet kijken. Bekijk de gehele website van de aanbieder (zoals Meedoen Aan Onderzoek) en lees je goed in alvorens je de betaalde enquetes gaat invullen. Wij weten dat er altijd aanbieders tussen zitten die minder betrouwbare betaalde enquetes aanbieden dan anderen. Wij vinden het als geen ander van belang dat de betaalde enquetes betrouwbaar en veilig kunnen worden ingevuld door de respondenten.

Betrouwbare enquetes aanbieden wordt gedaan door gebruik te maken van de meest moderne software die er bestaat. Deze software zorgt er automatisch voor dat je de betaalde enquetes kunt invullen met een hoge mate van privacy en veiligheid.

Wanneer je toch geïnteresseerd of nieuwsgierig raakt, zoek dan altijd recensies over deze site op het internet op, dan weet je of je het kunt vertrouwen of niet. Als deze er überhaupt niet zijn, dan zegt dit al genoeg.

Maar ook bij goed gewaardeerde sites/platforms moet je uitkijken wat je invult en aan wie je jouw persoonlijke gegevens doorgeeft. Je moet altijd onthouden dat je ook bij dit soort sites niets meer bent dan een minuscuul onderdeeltje in een groot marketingproject, je wordt in welk opzicht dan ook gewoon gebruikt voor een project tegen een kleine vergoeding, als het er op aankomt hoef je ook van de wel echte sites/bedrijven geen sympathie te verwachten.

Meer over betaalde enquetes

Ook door de particulier is bij dit soort dingen veel misbruik gemaakt. Sommige mensen beginnen hier aan met de gedachte: ”Oh, lekker makkelijk, ik vul gewoon een enquete vol onzin in en dan verdien ik lekker bij. Ik kan op deze manier ook lekker veel betaalde enquetes maken en dan meer verdienen.”

Toen dit systeem er net was, was dit inderdaad mogelijk en hier werd ook massaal gebruik van gemaakt, echter is er nu een systeem uitgevonden wat dat tegen kan gaan. Bij het invullen van een enquete wordt eerst een testje gedaan of je ook geschikt bent voor de enquete en wanneer je niet kloppende informatie invult of simpelweg niet tot de doelgroep behoort, kun je niet meedoen met de betaalde enquete.

Dit systeem is inmiddels zo goed ontwikkeld dat wanneer je niet kloppende informatie invult, het systeem dat over het algemeen vrij snel doorheeft. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de gegeven antwoorden de waarheid zijn en de bedrijven die het marktonderzoek laten uitvoeren echt iets aan de antwoorden hebben. Dit is van belang doordat de bedrijven vaak belangrijke onderzoeken laten uitvoeren en dat kwalitatieve antwoorden enorm belangrijk zijn.

Betaalde enquetes betrouwbaar invullen

Het is dus erg belangrijk dat je, tijdens het invullen van de betaalde enquetes, te allen tijden zo dichtbij de waarheid blijft als mogelijk. Hierdoor kunnen de bedrijven de antwoorden beter gebruiken en willen ze graag meer marktonderzoeken hier laten uitvoeren. Ook de respondenten profiteren hier enorm van doordat ze in dat geval meer betaalde enquetes krijgen.

Het beste is nog, je kunt werken wanneer je wilt. Het blijft ons verbazen hoeveel coole en interessante manieren er zijn om online geld te verdienen. Wist je dat betaalde enquetes zo eenvoudig kan zijn als het beantwoorden van vragen van iemand anders online? Wij werken bij Meedoen Aan Onderzoek samen met grote bedrijven om de kwaliteit van de onderzoeken hoog te houden.

betaalde enquetes
Betaalde enquetes

Meer informatie over betaalde enquetes

Ja, het is waar. Je kunt betaald krijgen om vragen te beantwoorden via een antwoord en vragen site of door het invullen van enquetes met vragen over vele onderwerpen. De website betaald mensen zoals jij voor het beantwoorden van vragen over verschillende onderwerpen. Je kunt deze betaalde enquetes zelfs op de bank invullen waardoor je lekker op je gemakje vanuit huis geld kunt verdienen. Zo weet je zeker dat je in een veilige omgeving geld kunt bijverdienen waardoor je meer vrijheid krijgt om leuke dingen te doen.

Als je het antwoord op de vragen niet weet, maak je dan geen zorgen. Je kunt altijd onderzoek doen om het uit te zoeken of je eigen persoonlijke ervaring gebruiken om je te positioneren als expert op een bepaald gebied. Wanneer je er niet uitkomt is het vaak mogelijk om de vraag over te slaan. De bedrijven betalen je immers aan het eind van de dag voor het delen van je ervaring op een bepaald vlak. Deze informatie die je aan de bedrijven geeft is enorm belangrijk en wordt echt gewaardeerd.

Wij werken voor ons onderzoek samen met de grootste merken ter wereld waardoor we zeker weten dat de kwaliteit van de enquetes enorm hoog is. De vragen worden op een rustige toon gesteld waardoor jij eenvoudig deze kunt beantwoorden terwijl je fijn thuis zit. Betaalde enquetes is, kortom, een enorm mooie mogelijkheid voor de respondenten om vanuit huis bij te verdienen.

Verdienen betaalde enquetes goed?

Het verdienpotentieel hangt sterk af van het aantal enquetes waar je aan deelneemt, het gebied van je expertisen en het tarief dat betaald wordt voor dat specialisme. Er is geen limiet aan hoeveel geld je kunt verdienen, maar met dat gezegd zijnde, het is afhankelijk van hoeveel enquetes gesteld worden in jouw categorie of specialisme.

Het invullen van online betaalde enquetes is een flexibele manier om extra geld te verdienen in de vrije tijd. Bovendien is het een goede manier om je expertise op peil te houden en zelfs te verbeteren. En in bepaalde vakgebieden is dat noodzakelijk om de benodigde vergunningen te verkrijgen of te behouden.

Het invullen van online betaalde enquetes is een flexibele manier om extra geld te verdienen in de vrije tijd.

Meedoen Aan Onderzoek

Het is niet mogelijk om een geheel maandsalaris uit betaalde enquetes te halen. Het is belangrijk om te onthouden dat betaalde enquetes in het leven zijn geroepen om als bijbaan te fungeren. Deze enquetes kunnen zorgen voor een inkomen naast het bestaande inkomen, niet als enige inkomen voor een huishouden.

Wij zijn Meedoen Aan Onderzoek ook begonnen met deze insteek. Wij willen onze respondenten graag de mogelijkheid geven om een zakcentje bij te verdienen terwijl ze lekker in het weekend of in de avond thuis zitten. Daar is onze software voor gemaakt en daar is ons bedrijf voor opgericht. Onze software probeert het zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk voor je te maken om deze online betaalde enquetes in te vullen.

Natuurlijk kunnen er ook vragen gesteld worden waarvan het antwoord afhankelijk is van bijvoorbeeld levenservaring. Veel mensen en bedrijven hebben vragen over opvoeding, het huishouden of andere onderwerpen die voor jou eigenlijk heel gewoon zijn. Onze hersenen geven ons vaak het gevoel dat anderen net zo veel weten als wijzelf. De vragen lijken dus voor jou erg makkelijk, voor de vragensteller zijn ze dat beslist niet.

Betaalde enquêtes
Betaalde enquetes

Behalve het verdienen van wat extra geld komt er ook een sociaal gevoel naar voren. Je bent echt mensen aan het helpen met het overkomen van hun problemen. Die antwoorden, die voor jou zo eenvoudig zijn, kunnen zelfs het behoud van een bedrijf betekenen. Het invullen van de betaalde enquetes online die wij aanbieden draagt bij aan de maatschappij en zorgt voor meer kennis bij bedrijven. Deze kennis wordt gebruikt voor verschillende belangrijke besluiten die het bedrijf wilt maken op het gebied van innovatie en het maken van nieuwe producten.

De enquetes zijn grotendeels afkomstig van bedrijven die nieuwe producten lanceren of bestaande producten willen testen.

Online betaalde enquetes

Een betaalde enquete in de vorm van een marktonderzoek is de basis voor een bedrijf dat bijvoorbeeld een nieuw product lanceert. Het pakket aan antwoorden brengt bijna instant informatie naar het bedrijf die anders jaren nodig zou hebben om diezelfde informatie te verzamelen door directe vragen te stellen aan een beperkte publiek. Het zijn namelijk alleen de klanten die dergelijke vragen zullen beantwoorden. Als dat niet voldoende informatie oplevert, of als er nog geen klanten zijn, kan diezelfde informatie verzameld worden door middel van een of meer enquetes.

Het wordt ons weleens gevraagd, waar gaan jullie betaalde enquetes voornamelijk over? Wij kunnen hier niet zo makkelijk op antwoorden als je zou denken. Wij bieden betaalde enquetes van talloze verschillende bedrijven aan.

Onze betaalde enquetes gaan over allerlei verschillende onderwerpen waardoor het interessant blijft om deze in te vullen. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jij geld kunt bijverdienen maar ook dat je het naar je zin hebt terwijl je dit doet. Deze onderwerpen variëren van luchtvaart onderwerpen tot cola of andere consumentenproducten. De enquetes zijn vaak afkomstig van grotere bedrijven.

Bij ons staat betrouwbaarheid en comfort centraal in het aanbieden van de betaalde enquetes. Doordat dit centraal bij ons staat spreken wij een grote doelgroep aan die dit ook allemaal belangrijk vindt. Wij hopen dat je dit op prijs stelt bij het invullen van de betaalde enquetes die wij voor grote merken door de wereld heen aanbieden.

Beginnen met (betrouwbare) betaalde enquetes

Als bedrijf zijnde hebben wij door de jaren heen gemerkt dat respondenten het prettig vinden om op een comfortabele wijze betaalde enquetes in te vullen. Dit is de reden dat wij het mogelijk maken om met moderne software op je gemak betaalde enquetes te krijgen. Wij vinden het belangrijk dat jij, als respondent voor de enquetes, zoveel mogelijk van deze betaalde enquetes kunt invullen zonder ergens last van te hebben.

Betaalde enquetes
Online betaalde enquetes

Is de informatie die je kunt geven altijd relevant?

Ja, de informatie die voor jou weinig betekent is altijd relevant. Zelfs een lange lijst met alleen maar negatieve antwoorden geeft de eigenaar van een product de nodige informatie, ook wanneer dat betekend geen filiaal te gaan openen in die buurt. De resultaten van enquetes worden niet gebruikt als individuele antwoorden, er wordt een gemiddelde bepaald. En dat is wat de aanvrager wil weten; Wanneer een stad een X aantal inwoners heeft, hoeveel daarvan zullen mijn product gaan kopen.

Jij bent de respondent met de levenservaring omtrent verschillende producten waar de bedrijven naar op zoek zijn. De bedrijven zoeken de respondenten uit die het beste bij ze passen. En jij hebt hier ook een bepaalde controle over. Jij kunt, als de respondent zijnde, altijd zelf invullen wie je bent en wat je graag doet in het dagelijks leven. De bedrijven kiezen hun respondenten op basis van de informatie die ze achterlaten. Deze informatie is dus echt heel belangrijk wanneer je begint met het invullen van de betaalde enquetes op onze website. Wij raden altijd aan om voor deze informatie zoveel mogelijk bij de waarheid te blijven. Dit geeft uiteindelijk de grootste kans dat je aan zoveel mogelijk betaalde enquetes mee mag doen.

Dat is ook de reden waarom het niet eenvoudig is, deelnemers voor enquetes te vinden. Veel vragenstellers willen eigenlijk dezelfde informatie over een ander product of over een andere verleende dienst. Het verschil tussen twee enquetes kan heel klein zijn, zoals de kleur van een product of het tijdsbestek van een verleende dienst. De essentie van een marktonderzoek is niet alleen het directe antwoord van een persoon, maar het samengepakte en geanalyseerde resultaat van diverse enquetes.

Kun je betaalde enquetes invullen ook als je leeftijd al wat hoger is?

Ook de mening van ouderen wordt op prijs gesteld met betaalde enquetes. Toch is het aantal ouderen die regelmatig deelnemen aan enquetes of zelfs betaalde enquetes bij de meeste onderzoeken veel lager.

Als persoon op leeftijd heb je meer ervaring dan de meeste jongeren. Dat stukje informatie is bij onderzoeken sterk ondervertegenwoordigd. Wil je ook op leeftijd betaalde enquetes invullen dan zal je al snel merken dat je inbreng zeer gewaardeerd wordt. Misschien zijn niet alle enquetes die aangeboden geschikt voor de oudere deelnemer, maar datzelfde geldt voor jongeren.

Verdiensten van betaalde enquetes

Het verdien potentieel hangt sterk af van het aantal enquetes waar je aan deelneemt, het gebied van je expertisen en het tarief dat betaald wordt voor dat specialisme. Wij zien door de jaren heen dat er een aantal belangrijke punten zijn om zoveel mogelijk te verdienen door betaalde enquetes.

Ten eerste is het belangrijk om zo consistent mogelijk de enquetes in te vullen. Het is niet mogelijk om in één maand duizenden euro’s te verdienen en gelijk rijk te worden. Het is wel mogelijk om door de maanden heen steeds een beetje bij te verdienen waardoor je de leuke dingen kunt doen die altijd al hebt willen doen. Voorbeelden hiervan zijn vaker naar het zwembad gaan, met vrienden ergens iets drinken of lunchen met je geliefde.

Ben jij ook iemand die erg hard werkt maar net niet genoeg geld maakt om echt te kunnen doen wat je leuk vindt? Dan is het invullen van betrouwbare betaalde enquetes wellicht iets voor jou. Wij zorgen ervoor dat jij precies de betaalde enquetes kunt invullen die je interessant vindt en jij hoeft alleen maar je mening te geven over deze enquetes. Tijdens de enquetes kun je gewoon in een veilige omgeving zijn (bijvoorbeeld thuis) en hoef je niet ergens heen te gaan. Wij vinden het als bedrijf zijnde belangrijk dat onze respondenten op hun gemak een zakcentje kunnen bijverdienen terwijl ze in een veilige omgeving zitten.

“Wij vinden het als bedrijf zijnde belangrijk dat onze respondenten op hun gemak een zakcentje kunnen bijverdienen”

Wij hechten er waarde aan dat onze respondenten zoveel mogelijk betaalde enquetes krijgen om dit te bewerkstelligen. Dit is de reden dat wij ongeveer iedere 3 dagen een mail versturen met daarin de enquetes die je kunt invullen. Deze enquetes zijn onder andere van de grootste merken ter wereld en de kwaliteit van deze enquetes is erg hoog.

Wij hebben vanaf het begin van dit bedrijf al vooropgesteld dat de kwaliteit van de betaalde enquetes zo hoog mogelijk moest zijn. Wij vinden het niet prettig om enquetes van lage kwaliteit voor te schotelen aan onze respondenten. Wij krijgen vaak de feedback van onze respondenten dat de betaalde enquetes interessant zijn en prettig om te maken. Dit maakt het ook een stuk eenvoudiger voor de respondenten om meerdere betaalde enquetes in één keer in te vullen. Zo kun je vanuit huis niet alleen geld verdienen, je kunt ook gelijk iets leren over onderwerpen waar je wellicht nog niet veel van weet.

Afsluitend

De onderwerpen die wij bespreken in de betaalde enquetes zijn enorm divers. Het verschil zit hem meestal in het bedrijf dat de betaalde enquetes aanbiedt. De bedrijven die het via ons doen zitten in verscheidene branches waardoor je steeds iets anders kunt verwachten.

Er is geen vast limiet aan hoeveel geld je kunt verdienen met betaalde enquetes, maar met dat gezegd te hebben, het is afhankelijk van hoeveel enquetes beschikbaar zijn in jouw categorie of specialisme.

Bij Meedoen Aan Onderzoek proberen wij het zo rendabel mogelijk te maken om betaalde enquetes in te vullen. Op deze pagina kun je vinden hoeveel je verdient per enquete.

 

De antwoorden op de meest voorkomende vragen kun je hier vinden

                   

Hoeveel verdien ik per enquête?

Voor iedere betaalde enquête die je invult krijg je een specifieke vergoeding. Deze vergoeding varieert per ingevulde betaalde enquête en hangt voornamelijk af van de duur van de enquête. De vergoeding varieert doorgaans tussen de 75 cent en 5 euro per ingevulde enquête.

Hoe kan ik mijn verdiensten opnemen?

Om je verdiensten uit te laten betalen moet je beschikken over een PayPal account. PayPal is één van de veiligste betaalmethodes. Veiligheid staat bij ons centraal waardoor onze keuze op deze betaalmethode is gevallen. Wij betalen al vanaf € 10,- uit.

Wat voor betaalde enquêtes kom ik tegen?

De enquêtes die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit en komen voornamelijk van (internationale) A-merken. De onderwerpen van de betaalde enquêtes verschillen per enquête die je invult. Dit varieert van reisbestemmingen tot verpakkingen van supermarkt producten.

                   

Hoeveel uitnodigingen voor betaalde enquêtes ontvang ik?

Het aantal uitnodigingen die je ontvangt varieert onder andere van het aantal enquêtes die je in het verleden hebt ingevuld. Je krijgt maximaal één keer in de twee dagen een uitnodiging om een enquête in te vullen. Je kunt vanuit de uitnodiging eenvoudig in ons systeem inloggen en hier meerdere betaalde enquêtes invullen.