Betaalde enquetes

Betaalde enquetes

Bij veel mensen is de term betaalde enquetes wel bekend. Veel mensen nemen deel aan een platform dat dit aanbiedt. Wij zijn al ruim 6 jaar één van de grootste aanbieders van betaalde enquetes binnen Nederland. Wij bieden betaalde enquetes aan van de grootste merken ter wereld (waaronder Booking.com, Coca-Cola en Adidas). Je kunt met onze software al vanaf € 10,- uitbetalen waardoor je snel geld kunt verdienen met onze betaalde enquetes.

Wil jij ook beginnen met betaalde enquetes? Vul onderstaand formulier in en start vandaag nog met geld verdienen.

Volg ons korte stappenplan om te beginnen met betaalde enquetes.

 1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
 2. Ontvang uitnodigingen voor interessante enquetes waar je geld mee kunt verdienen.
 3. Per enquete krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Leestip. Bekijk ook eens onze artikelen over enquetes invullen voor geld en vragenlijsten invullen voor geld!

Wat zijn betaalde enquetes?

Wanneer je meedoet aan betaalde enquetes vul je enquetes in tegen een kleine vergoeding. Vaak krijgt men hier mee te maken via advertenties of sponsoring. Vaak doe je dan mee aan een platform via een geregistreerd account. Dit platform is een soort denkbeeldige tussenwand tussen het bedrijf dat een betaalde enquete afneemt en de daadwerkelijke uitbetaling. Bekijk ook eens onze Belgische website over betaalde enquetes, misschien vind je er ook interessante mogelijkheden!

Wij bieden betaalde enquetes van onder andere de volgende bedrijven aan:

Soms nemen dit soort platformen ook zelf betaalde enquetes af, maar meestal zijn zij voor bedrijven die informatie willen verkrijgen via een enquete. Zij gaan naar dit soort platforms toe en betalen deze om hun eigen enquete op het platform te laten weergeven, vervolgens betaald het platform jou uit wanneer je de enquete hebt ingevuld.

Je hebt dan een saldo op je account en wanneer deze hoog genoeg is, dan kun je een uitbetaling aanvragen, vaak via cadeaukaarten of geld in paypal funds. Tijdens het invullen van betaalde enquetes op onze website hanteren wij een uitbetaal grens van € 10,-.

Ons artikel over betaalde enquetes

We hebben een lang artikel geschreven om je te informeren over betaalde enquetes. Een overzicht van de onderwerpen kun je hieronder vinden.

Waarom bestaan er betaalde enquetes?

betaalde enquetes
betaalde enquetes

Het antwoord op deze vraag is niet al te moeilijk te begrijpen. Bedrijven of overheden hebben informatie nodig voor het verbeteren van hun producten, diensten of marketing. Jouw mening is hen daarom nogal wat waard! Daarom zijn zij ook bereid een vergoeding te betalen voor het geven van je mening.

De reden waarom jij als particulier dit zou doen is vrij simpel. Het is een goede vorm van extra inkomen. Ook is het totaal gratis, je hoeft niet te betalen om mee te doen en je kunt zo lang en zo veel mogelijk actief zijn als dat je zelf wilt. Ook is een behoorlijk groot voordeel dat er letterlijk geen enkele ervaring nodig is om dit te kunnen doen.

Wanneer je overdag bezig bent met je reguliere baan of onderneming is het soms lastig om aan extra inkomen te komen. Een extra inkomen is een mooie manier om toch in het weekend nog even iets leuks te kunnen doen met vrienden en familie.

Betaalde enquetes kunnen helaas niet genoeg uitbetalen om je gehele baan op te zeggen. Het is wel een mooie manier om een extra zakcentje te verdienen. Dit is dan ook de reden dat wij als bedrijf dit initiatief zijn begonnen. Wij hechten er zelf enorm veel waarde aan om van tijd tot tijd leuke dingen met vrienden en of familie te kunnen doen. Tijd spenderen met familie en samen leuke dingen te doen is in ons optiek één van de mooiste dingen in het leven. Wij willen dit dan ook graag aan onze respondenten bieden en voor onze panelisten mogelijk maken door leuke en kwalitatieve betaalde enquetes aan te bieden.

Dit is een tabel met daarin een indicatie van hoeveel je kunt verdienen per online enquete die je invult. Zoals je bovenstaande kunt aflezen zit er een directe correlatie tussen hoelang een online enquete duurt en hoeveel geld je hiermee echt kunt verdienen. Over het algemeen kun je stellen dat wanneer een online enquete langer je duurt je vaak meer gaat verdienen met deze online enquete. Dit is de reden dat je vaak het beste voor langere online enquetes kunt gaan en je hierop kunt richten.

Al met al geven we graag de indicatie dat je ongeveer € 6,- of € 7,- per uur kunt verdienen met de online enquetes. Dit maakt dat het een leuke bezigheid is om naast je bestaande werk te doen. Wij vinden dit ook erg belangrijk voor onze respondenten. Het is niet een bezigheid waarmee je snel rijk zult worden.

“Online enquetes kun je beschouwen als een goede manier om geld naast je bestaande werk of studie te verdienen.”

Online enquetes

Zoals hierboven gezegd, online enquetes zorgt voor een perfecte manier om geld naast je studie of werk bij te verdienen. De meeste respondenten zijn nog studenten waardoor het lastig is om full-time bij een bedrijf te gaan werken. Dit is de reden dat ze er vaak voor kiezen om online enquetes in te vullen en hier geld mee bij te verdienen.

Online enquetes: de voordelen

Het invullen van online enquetes brengt verschillende voordelen met zich mee waardoor ook jij hier vandaag me kunt beginnen. Hieronder proberen we de verschillende voordelen van online enquetes zo goed mogelijk uit te leggen. Zo krijg jij een goed idee van de manier waarop je kunt profiteren van deze manier van geld verdienen.

online enquetes
online enquetes

Met online enquetes verdien je geld terwijl je thuis kunt blijven. Dit is één van de grootste redenen dat online enquetes worden gebruikt om naast een studie of baan bij te verdienen. Doordat je nergens naartoe hoeft te gaan om online enquetes in te vullen en thuis kunt blijven kun je dit gemakkelijk naast je baan doen. Het is dan ook zelfs leuk om te doen!

Het enige dat je nodig hebt om online enquetes in te vullen is eigen ervaringen en kennis en een internetverbinding. Je kunt gewoon vanuit je eigen bank of stoel de bezig zijn met de online enquetes.

Daarnaast is het bezig zijn met online enquetes niet alleen iets waar je geld mee kunt verdienen. Het is ook daadwerkelijk interessant om te doen. Je komt veel verschillende onderwerpen tegen waardoor het niet snel zal vervelen. Ook kom je vaak nieuwe onderwerpen tegen die verassend zijn waardoor je nadenkt over nieuwe dingen waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht.

Betaalde enquetes kunnen helaas niet genoeg uitbetalen om je gehele baan op te zeggen. Het is wel een mooie manier om een extra zakcentje te verdienen

Wij (de eigenaren van het bedrijf) merkten dat vrienden en familie in onze nabije omgeving vaak net niet genoeg geld verdienen om echt te kunnen genieten van de fijne dingen in het leven. Het is vaak in het weekend dat er net niet genoeg budget aanwezig was om echt de leuke extra dingen te kunnen doen om hiervan te genieten.

Daarbij vinden wij het belangrijk dat de betaalde enquetes die wij aanbieden ook echt interessant zijn. Dit is de belangrijkste reden dat wij in gesprek zijn gegaan met Cint. Cint is een partij uit zweden dat zich heeft gespecialiseerd in het online aanbieden van betaalde enquetes voor respondenten om extra geld te verdienen. Onze betaalde enquetes zijn door deze partij gekeurd en worden continue gemonitord zodat we alleen betaalde enquetes van de hoogste kwaliteit aanbieden. Hierdoor weet je zeker dat je alleen de leukste en meest interessante betaalde enquetes hoeft in te vullen en tegelijkertijd dat alles rondom jouw privacy gewaarborgd is conform de laatste AVG vereisten. De software van de partij waar wij mee samen werken en waarmee we samen betaalde enquetes aanbieden is erg modern waardoor dit er allemaal in verwerkt zit.

Het bedrijf houdt de software ook continue bij waardoor het steeds up-to-date is en de laatste en meest relevante betaalde enquetes kan aanbieden. Zo wordt jij, als de respondent van de betaalde enquetes, alleen uitgenodigd voor de enquetes die goed bij je passen en waarvoor jij het hopelijk ook erg leuk vindt om deze in te vullen. Zo kun je, tegelijkertijd met het geld verdienen, het ook daadwerkelijk erg naar je zin hebben tijdens het invullen van de betaalde enquetes.

Cint heeft samenwerkingen met partijen over de hele wereld die betaalde enquetes aanbieden van de grootste merken. Denk hierbij aan merken zoals Vodafone, Coca-Cola, Netflix en Ikea. Deze merken vinden het allen erg belangrijk om precies te weten wat er aan de hand is in de markt. Om up-to-date te blijven van alles wat er in de markt afspeelt bieden ze betaalde enquetes aan.

Betaalde enquetes (online)

Deze online enquetes gaan over veel verschillende onderwerpen die deze merken belangrijk vinden. De meeste zijn echt bedoeld om erachter te komen wat bepaalde mensen met andere demografieën denken over het merk (en de producten die dit merk aanbiedt).

Denk ook bijvoorbeeld aan bedrijven die een nieuw product gaan lanceren binnen wellicht ook wel een nieuwe markt of branche. Een bedrijf kan dit niet zomaar doen op onderbuik gevoel. Het is belangrijk dat het bedrijf zeker weet waar ze aan beginnen en wat een bepaalde doelgroep over het product of merk van het bedrijf denkt.

Wij zijn één van de partijen die het voor jou zo makkelijk mogelijk probeert te maken om deze betaalde enquetes vanuit huis in te kunnen vullen. Om dit tot een goed einde te brengen maken wij gebruiken van de moderne software (via het bedrijf Cint). Op deze manier kun je eenvoudig geld verdienen terwijl je thuis zit. Wij vinden het uiteindelijk erg belangrijk dat dit gehele proces eenvoudig is om uit te voeren en je op deze manier comfortabel en betrouwbaar onze betaalde enquetes kunt invullen,

Alles wat je hoeft te doen is het geven van je mening, te laten weten hoe jij ergens over denkt, je mag alles zeggen wat je wilt en je kunt op sommige onderwerpen je irritatie de vrije loop laten en je wordt er nog voor betaald ook! Een andere reden is dat je dit met alles kunt combineren, of je nu een student bent of een ouder met een gezin en een normale baan, je kunt dit doen wanneer het jou uitkomt.

Zijn betaalde enquetes betrouwbaar?

In veel gevallen zijn betaalde enquetes betrouwbaar. Er zijn genoeg platformen die jou de enquetes in laat vullen en die de vergoedingen daadwerkelijk netjes uitbetalen, echter, dit is een populaire manier van extra verdienen op het internet.

Oplichting met betaalde enquetes bestaat dus wel degelijk. Er zijn genoeg bedrijven/platformen die gouden bergen beloven, je enquetes laten invullen en die vervolgens geen vergoeding uitbetalen en wanneer je ze vervolgens een berichtje stuurt zijn ze ineens niet bereikbaar. Pas dus op waar je je bij inschrijft. Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dit vaak ook het geval. Dit is de reden dat wij samenwerken met een van de grootste partijen binnen de industrie van het aanbieden van betaalde enquetes. Deze partij komt uit Zweden en doet dit al jaren waardoor ze precies weten wat ze aan wie aanbieden.

Wij zijn tevens als partij die betaalde enquetes aanbiedt al reeds meer dan 6 jaar hiermee bezig. Wij werken de volledige 6 jaar samen met deze partij waardoor we elkaar goed kennen en niet onbelangrijk, we vertrouwen elkaar. Dit is dan ook de reden dat we kwalitatieve en interessante betaalde enquetes kunnen aanbieden en tegelijkertijd jouw privacy kunnen waarborgen.

Veel van deze bedrijven kunnen jouw gegevens ook misbruiken, en dit kan zonder problemen wanneer jij je inschrijft, want je hebt op deze manier vrijwillig je eigen gegevens afgegeven. Kijk dus voordat je je inschrijft eerst op het internet naar reviews over deze site. Wanneer iets een zogeheten ”scam” is, dan zijn er vaak al posts verschenen van eerdere slachtoffers met de waarschuwing dat je dit niet moet doen. En wanneer een site wel betrouwbaar is, dan zul je veel posts vinden met goede waarderingen.

Betaalde enquetes
Betaalde enquetes

De verdiensten van betaalde enquetes.

Betaalde enquetes zijn een prima, leuke bijverdienste naast je normale werk, meer is het dan ook niet. Reken je er zeker niet rijk mee! Vaak is het aantal betaalde enquetes per dag/week ook beperkt en het is zoals net gezegd iets waar je totaal niet rijk van wordt. Vaak haal je, in een goede maand, maximaal € 400,- binnen.

Aan de andere kant is dit een mooie winst als je bedenkt dat het enige wat je hoeft te doen het geven van je mening is. Betaalde enquetes betalen meestal tussen de € 1,- en de € 3,-, maar je komt ook niet voor elke enquete in aanmerking, daar komen we later op terug. Het bedrijf waar wij mee samenwerken bepaalt per betaalde enquete of je hiermee in aanmerking komt. Het is van belang dat je alleen de enquetes kunt maken waar je echt affiniteit mee hebt. Dit maakt dat de kwaliteit van de antwoorden vaak iets hoger ligt waardoor de bedrijven hier meer aan hebben.

Waarom betaalde enquetes?

Meer en meer mensen zoeken tegenwoordig naar een manier om geld te verdienen van thuis uit. Het is dan ook aantrekkelijk om de mogelijkheid te hebben om vanuit huis bezig te zijn met betaalde enquetes voor geld.

Volg ons korte stappenplan om te beginnen met betaalde enquetes.

 1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
 2. Ontvang uitnodigingen voor interessante enquetes om in te vullen voor geld.
 3. Per enquete krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Wij bieden als bedrijf al meer dan 6 jaar de mogelijkheid aan om vanuit huis enquetes in te vullen voor geld. Schrijf je in en start vandaag nog met geld verdienen.

betaalde enquetes kan bij ons ook zelfs voor Netflix!

betaalde enquetes
betaalde enquetes

Een eenvoudige manier om geld te verdienen is betaalde enquetes. Je kunt er onmiddellijk aan beginnen, je hebt enkel een computer, een internetaansluiting en je eigen ervaringen nodig. Bekijk ook eens onze Belgische website over enquetes invullen voor geld. Misschien vind je er ook interessante mogelijkheden!

Zou je het leuk vinden om te weten dat je bijdraagt aan het verbeteren van bepaalde producten of diensten? Je hebt zeker en vast een mening over de dingen die je dagelijks gebruikt, maar neemt daar waarschijnlijk nauwelijks de tijd voor om die mening ook daadwerkelijk te delen!

Leestip. Bekijk ook eens onze artikelen over betaalde enquetes en vragenlijsten invullen voor geld!

Als je enquetes gaat invullen voor geld, brengt het jou nog iets op ook. Zo heeft iedereen er iets aan dat jij meedoet aan een enquete.

betaalde enquetes is iets dat je zelf heel makkelijk kan gaan doen. Er zijn veel verschillende platformen die jou een beloning aanbieden om jouw mening te weten over bepaalde producten of onderwerpen. Allen hebben ze wel verschillende interne regels, maar het basisprincipe is op ieder platform gelijk.

Wij geloven bij Meedoen Aan Onderzoek in het geven van zo relevant mogelijke enquetes. Zo vul jij alleen enquetes in die over jouw favoriete onderwerpen gaan.

Waarom geven bedrijven jou betaalde enquetes?

Betaalde enquetes
Betaalde enquetes

In onze maatschappij heeft iedere sector een uitgebreid gamma aan producten of diensten op de markt. Voor bedrijven is het belangrijk om in de concurrentiestrijd het hoofd boven water te houden en steeds met nieuwe initiatieven te komen.

This block contains unexpected or invalid content.ResolveConvert to HTMLInschrijven

Daarnaast is de rol van de sociale media de laatste jaren alsmaar groter geworden in de bedrijfswereld. Mensen hechten waarde aan de mening van anderen.

Een nadeel van ons snelle leven is dat we niet zomaar de tijd nemen om over alles uitgebreid onze mening te geven, terwijl dit voor deze bedrijven net de informatie is die zij nodig hebben om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van de markt.

Betaalde enquetes is dus de oplossing om die informatie te verkrijgen. Kwalitatieve informatie invullen in enquetes voor geld helpt aan de ene kant de bedrijven en aan de andere kant de invullers.

Wie betaalt jou voor de betaalde enquetes?

Uiteraard zijn het de bedrijven die informatie willen die hiervoor betalen. Je hoeft weliswaar niet zelf op zoek te gaan naar deze bedrijven, want dat zou onmogelijk zijn.

Betaalde enquetes
Betaalde enquetes

Vandaag zijn er gespecialiseerde sites en platformen die jou deze enquetes aanbieden. Zij zijn als het ware de tussenpersoon tussen jou en de bedrijven. Zij gaan onderhandelen om hun verdienste te bepalen en daarvan betalen zij jou.

Hoeveel kan je verdienen met betaalde enquetes?

Wat je hier mee kan verdienen hangt van verschillende factoren af. Wij van Meedoen Aan Onderzoek willen graag dat onze respondenten zoveel mogelijk kunnen verdienen in zo min mogelijk tijd. Gemiddeld zul je ongeveer € 1,- tot € 4,- per enquete verdienen. Onderstaand staat weergegeven hoeveel wij per enquete betalen.

Minuut (van)Minuut (tot)Beloning
340.30 EUR
550.40 EUR
670.50 EUR
890.60 EUR
10110.80 EUR
12130.90 EUR
14151.10 EUR
16181.30 EUR
19201.50 EUR
21231.70 EUR
24251.80 EUR
26272.10 EUR
28302.60 EUR
31352.80 EUR
36+3.50 EUR

Daarnaast is het belangrijk omdat je het dan vaak ook meer naar je zin hebt tijdens het invullen van betaalde enquetes. Op deze manier kun je thuis geld verdienen met een manier waar je echt iets van leert en wat aan hebt. Wij vinden dit ook als bedrijf enorm belangrijk doordat je op deze manier de betaalde enquetes echt interessant vindt.

Wij zijn als bedrijf altijd op zoek naar de beste connectie tussen een respondent en de enquetes die hij of zij invult. Deze connectie wordt bepaald door te kijken naar de verschillende interesses van de respondent. Wanneer deze (gedeeltelijk) overeenkomen met het merk van de enquete zullen we sneller geneigd zijn deze aan de respondent voor te leggen.

betaalde enquetes
betaalde enquetes

Bij Meedoen Aan Onderzoek vinden wij het belangrijk dat onze respondenten bezig zijn met de onderwerpen die ze interessant vinden. Wij proberen er te allen tijden voor te zorgen dat onze respondenten zo veel mogelijk deze onderwerpen toegestuurd krijgen.

Waar moet je voor uitkijken?

We hebben het net al gehad over de betrouwbaarheid van betaalde enquetes en dat oplichting bij dit soort dingen ook bestaat, maar er zijn wel meer dingen waar je met betaalde enquetes voor uit moet kijken. Bekijk de gehele website van de aanbieder (zoals Meedoen Aan Onderzoek) en lees je goed in alvorens je de betaalde enquetes gaat invullen. Wij weten dat er altijd aanbieders tussen zitten die minder betrouwbare betaalde enquetes aanbieden dan anderen. Wij vinden het als geen ander van belang dat de betaalde enquetes betrouwbaar en veilig kunnen worden ingevuld door de respondenten.

Betrouwbare enquetes aanbieden wordt gedaan door gebruik te maken van de meest moderne software die er bestaat. Deze software zorgt er automatisch voor dat je de betaalde enquetes kunt invullen met een hoge mate van privacy en veiligheid.

Wanneer je toch geïnteresseerd of nieuwsgierig raakt, zoek dan altijd recensies over deze site op het internet op, dan weet je of je het kunt vertrouwen of niet. Als deze er überhaupt niet zijn, dan zegt dit al genoeg.

Maar ook bij goed gewaardeerde sites/platforms moet je uitkijken wat je invult en aan wie je jouw persoonlijke gegevens doorgeeft. Je moet altijd onthouden dat je ook bij dit soort sites niets meer bent dan een minuscuul onderdeeltje in een groot marketingproject, je wordt in welk opzicht dan ook gewoon gebruikt voor een project tegen een kleine vergoeding, als het er op aankomt hoef je ook van de wel echte sites/bedrijven geen sympathie te verwachten.

Meer over betaalde online enquetes

Ook door de particulier is bij dit soort dingen veel misbruik gemaakt. Sommige mensen beginnen hier aan met de gedachte: ”Oh, lekker makkelijk, ik vul gewoon een enquete vol onzin in en dan verdien ik lekker bij. Ik kan op deze manier ook lekker veel betaalde enquetes maken en dan meer verdienen.”

Toen dit systeem er net was, was dit inderdaad mogelijk en hier werd ook massaal gebruik van gemaakt, echter is er nu een systeem uitgevonden wat dat tegen kan gaan. Bij het invullen van een enquete wordt eerst een testje gedaan of je ook geschikt bent voor de enquete en wanneer je niet kloppende informatie invult of simpelweg niet tot de doelgroep behoort, kun je niet meedoen met de betaalde enquete.

Dit systeem is inmiddels zo goed ontwikkeld dat wanneer je niet kloppende informatie invult, het systeem dat over het algemeen vrij snel doorheeft. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de gegeven antwoorden de waarheid zijn en de bedrijven die het marktonderzoek laten uitvoeren echt iets aan de antwoorden hebben. Dit is van belang doordat de bedrijven vaak belangrijke onderzoeken laten uitvoeren en dat kwalitatieve antwoorden enorm belangrijk zijn.

Beginnen met online enquetes

Meer en meer mensen zoeken tegenwoordig naar een manier om geld te verdienen van thuis uit. Het is dan ook aantrekkelijk om de mogelijkheid te hebben om vanuit huis bezig te zijn met online enquetes. Wij maken het als bedrijf zijnde mogelijk om vanuit huis bezig te zijn met online enquetes. Je kunt je hieronder gratis inschrijven en vandaag nog beginnen met online enquetes.

Wij zijn een bedrijf dat zich sinds ruim 6 jaar heeft gespecialiseerd in het aanbieden van online enquetes. Ben jij op zoek naar een manier om meer geld te verdienen door online enquetes voor geld in te vullen? Dan helpen wij je graag verder. Bekijk het contactformulier hieronder om snel te beginnen met het invullen van online enquetes. Het is met online enquetes mogelijk om tot wel € 400,- per maand te verdienen. Bekijk onderstaand stappenplan en start vandaag nog met onze online enquetes!

Volg ons korte stappenplan om te beginnen met online enquetes.

 1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
 2. Ontvang uitnodigingen voor interessante online enquetes.
 3. Per online enquete krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Betaalde enquetes betrouwbaar invullen

Het is dus erg belangrijk dat je, tijdens het invullen van de betaalde enquetes, te allen tijden zo dichtbij de waarheid blijft als mogelijk. Hierdoor kunnen de bedrijven de antwoorden beter gebruiken en willen ze graag meer marktonderzoeken hier laten uitvoeren. Ook de respondenten profiteren hier enorm van doordat ze in dat geval meer betaalde enquetes krijgen.

Het beste is nog, je kunt werken wanneer je wilt. Het blijft ons verbazen hoeveel coole en interessante manieren er zijn om online geld te verdienen. Wist je dat betaalde enquetes zo eenvoudig kan zijn als het beantwoorden van vragen van iemand anders online? Wij werken bij Meedoen Aan Onderzoek samen met grote bedrijven om de kwaliteit van de onderzoeken hoog te houden.

betaalde enquetes
Betaalde enquêtes

Meer informatie over betaalde enquetes

Ja, het is waar. Je kunt betaald krijgen om vragen te beantwoorden via een antwoord en vragen site of door het invullen van enquetes met vragen over vele onderwerpen. De website betaald mensen zoals jij voor het beantwoorden van vragen over verschillende onderwerpen. Je kunt deze betaalde enquetes zelfs op de bank invullen waardoor je lekker op je gemakje vanuit huis geld kunt verdienen. Zo weet je zeker dat je in een veilige omgeving geld kunt bijverdienen waardoor je meer vrijheid krijgt om leuke dingen te doen.

Wij houden ons als bedrijf zijnde aan een aantal kernwaarden om onze respondenten zoveel mogelijk leuke online enquetes aan te kunnen bieden. Wij zorgen ervoor dat om de drie dagen een uitnodiging voor online enquetes wordt opgestuurd. Met deze uitnodiging kun je direct aan de slag met het invullen van deze online enquetes.

Wij schrijven graag over online enquetes

Online enquetes invullen is een goede manier om naast je baan bij te verdienen. Wij merkten (de oprichters van het bedrijf) in onze omgeving dat veel mensen niet genoeg aan het einde van de maand overhouden om leuke dingen te doen. Wanneer we iets leuks gingen doen merkten we dat er altijd op het geld moest worden gelet. Dit is de reden dat wij met ons bedrijf zijn begonnen om de online enquetes aan te bieden.

Als je het antwoord op de vragen niet weet, maak je dan geen zorgen. Je kunt altijd onderzoek doen om het uit te zoeken of je eigen persoonlijke ervaring gebruiken om je te positioneren als expert op een bepaald gebied. Wanneer je er niet uitkomt is het vaak mogelijk om de vraag over te slaan. De bedrijven betalen je immers aan het eind van de dag voor het delen van je ervaring op een bepaald vlak. Deze informatie die je aan de bedrijven geeft is enorm belangrijk en wordt echt gewaardeerd.

Wij werken voor ons onderzoek samen met de grootste merken ter wereld waardoor we zeker weten dat de kwaliteit van de enquetes enorm hoog is. De vragen worden op een rustige toon gesteld waardoor jij eenvoudig deze kunt beantwoorden terwijl je fijn thuis zit. Betaalde enquetes is, kortom, een enorm mooie mogelijkheid voor de respondenten om vanuit huis bij te verdienen.

Verdienen betaalde enquetes goed?

Het verdien potentieel hangt sterk af van het aantal enquetes waar je aan deelneemt, het gebied van je expertisen en het tarief dat betaald wordt voor dat specialisme. Er is geen limiet aan hoeveel geld je kunt verdienen, maar met dat gezegd zijnde, het is afhankelijk van hoeveel enquetes gesteld worden in jouw categorie of specialisme.

Wij werken samen met een groot bedrijf om jouw privacy te waarborgen. Dit bedrijf is de ontwikkelaar van de software waarmee wij de online enquetes aan onze respondenten aanbieden. Er wordt dagelijks aan de software gewerkt om deze up-to-date te houden zodat de online enquetes van de hoogst mogelijk kwaliteit worden aangeboden.

Het invullen van online betaalde enquetes is een flexibele manier om extra geld te verdienen in de vrije tijd. Bovendien is het een goede manier om je expertise op peil te houden en zelfs te verbeteren. En in bepaalde vakgebieden is dat noodzakelijk om de benodigde vergunningen te verkrijgen of te behouden.

Het invullen van online betaalde enquetes is een flexibele manier om extra geld te verdienen in de vrije tijd.

Meedoen Aan Onderzoek

Het is niet mogelijk om een geheel maandsalaris uit betaalde enquetes te halen. Het is belangrijk om te onthouden dat betaalde enquetes in het leven zijn geroepen om als bijbaan te fungeren. Deze enquetes kunnen zorgen voor een inkomen naast het bestaande inkomen, niet als enige inkomen voor een huishouden.

Betaalde online enquetes, onze kwaliteit

Dit bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zweden en doet dit al langer dan 20 jaar. Met dit bedrijf werken wij samen met de grootste merken ter wereld die via de software de online enquetes aanbieden. Dit is één van de redenen dat wij zeer diverse en uiteenlopende online enquetes kunnen aanbieden voor onze respondenten. Deze merken zijn onder andere Coca Cola, Pepsi en Ikea.

De reden dat dit online enquetes zo leuk maakt om te doen is niet alleen het feit dat je uiteenlopende online enquetes kunt invullen. Het is daarbij ook een erg leuk idee dat je bedrijven die de wereld veranderen ook echt kunt helpen met jouw input. Deze bedrijven zijn altijd op zoek naar de mening van hun doelgroep en jij kunt ze daar echt bij helpen. Op deze manier zorg je ervoor dat de grootste bedrijven ter wereld goede beslissingen kunnen maken over nieuwe producten of marktonderzoek.

Ieder groot bedrijf dat zich aanmeldt bij ons is of bezig met marktonderzoek of met het lanceren van nieuwe producten. Ze willen hier graag eerst informatie en gegevens over vergaren. Dit doen ze door leuke online enquetes uit te zetten voor hun doelgroep. Dit zorgt ervoor dat jij geld kunt verdienen met online enquetes en dat de bedrijven veel gegevens kunnen verzamelen over nieuwe markten of nieuwe producten die ze willen lanceren. Een win-win situatie dus!

online enquetes
online enquetes
 1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
 2. Ontvang uitnodigingen voor interessante enquetes waar je geld mee kunt verdienen.
 3. Per enquête krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Wij zijn Meedoen Aan Onderzoek ook begonnen met deze insteek. Wij willen onze respondenten graag de mogelijkheid geven om een zakcentje bij te verdienen terwijl ze lekker in het weekend of in de avond thuis zitten. Daar is onze software voor gemaakt en daar is ons bedrijf voor opgericht. Onze software probeert het zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk voor je te maken om deze online betaalde enquetes in te vullen.

Natuurlijk kunnen er ook vragen gesteld worden waarvan het antwoord afhankelijk is van bijvoorbeeld levenservaring. Veel mensen en bedrijven hebben vragen over opvoeding, het huishouden of andere onderwerpen die voor jou eigenlijk heel gewoon zijn. Onze hersenen geven ons vaak het gevoel dat anderen net zo veel weten als wijzelf. De vragen lijken dus voor jou erg makkelijk, voor de vragensteller zijn ze dat beslist niet.

betaalde enquetes
betaalde enquetes

Behalve het verdienen van wat extra geld komt er ook een sociaal gevoel naar voren. Je bent echt mensen aan het helpen met het overkomen van hun problemen. Die antwoorden, die voor jou zo eenvoudig zijn, kunnen zelfs het behoud van een bedrijf betekenen. Het invullen van de betaalde enquetes online die wij aanbieden draagt bij aan de maatschappij en zorgt voor meer kennis bij bedrijven. Deze kennis wordt gebruikt voor verschillende belangrijke besluiten die het bedrijf wilt maken op het gebied van innovatie en het maken van nieuwe producten.

Online enquetes van grote bedrijven

Zoals we altijd graag benadrukken, het is geen manier om binnen een maand rijk te worden. Het is wel een mooie manier om maandelijks een zakcentje bij te verdienen op een speelse wijze. Deze speelse wijze is extra belangrijk doordat het makkelijker is om meer online enquetes in te vullen voor geld. Wij werken voor onze online enquetes samen met de grootste merken ter wereld. Deze merken maken dat we interessante en bovenal informatieve online enquetes kunnen aanbieden aan onze respondenten.

Ben jij op zoek naar een manier om online enquetes in te vullen en op deze manier meer geld te verdienen? Wij helpen je graag hiermee. Bekijk onderstaand formulier en start vandaag nog met je eerste online enquetes.

De enquetes zijn grotendeels afkomstig van bedrijven die nieuwe producten lanceren of bestaande producten willen testen.

Online betaalde enquetes

Een betaalde enquete in de vorm van een marktonderzoek is de basis voor een bedrijf dat bijvoorbeeld een nieuw product lanceert. Het pakket aan antwoorden brengt bijna instant informatie naar het bedrijf die anders jaren nodig zou hebben om diezelfde informatie te verzamelen door directe vragen te stellen aan een beperkte publiek. Het zijn namelijk alleen de klanten die dergelijke vragen zullen beantwoorden. Als dat niet voldoende informatie oplevert, of als er nog geen klanten zijn, kan diezelfde informatie verzameld worden door middel van een of meer enquetes.

Het wordt ons weleens gevraagd, waar gaan jullie betaalde enquetes voornamelijk over? Wij kunnen hier niet zo makkelijk op antwoorden als je zou denken. Wij bieden betaalde enquetes van talloze verschillende bedrijven aan.

Onze betaalde enquetes gaan over allerlei verschillende onderwerpen waardoor het interessant blijft om deze in te vullen. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jij geld kunt bijverdienen maar ook dat je het naar je zin hebt terwijl je dit doet. Deze onderwerpen variëren van luchtvaart onderwerpen tot cola of andere consumentenproducten. De enquetes zijn vaak afkomstig van grotere bedrijven.

Bij ons staat betrouwbaarheid en comfort centraal in het aanbieden van de betaalde enquetes. Doordat dit centraal bij ons staat spreken wij een grote doelgroep aan die dit ook allemaal belangrijk vindt. Wij hopen dat je dit op prijs stelt bij het invullen van de betaalde enquetes die wij voor grote merken door de wereld heen aanbieden.

Beginnen met (betrouwbare) betaalde enquetes

Als bedrijf zijnde hebben wij door de jaren heen gemerkt dat respondenten het prettig vinden om op een comfortabele wijze betaalde enquetes in te vullen. Dit is de reden dat wij het mogelijk maken om met moderne software op je gemak betaalde enquetes te krijgen. Wij vinden het belangrijk dat jij, als respondent voor de enquetes, zoveel mogelijk van deze betaalde enquetes kunt invullen zonder ergens last van te hebben.

Betaalde enquetes
betaalde enquetes

Online enquetes betrouwbaar invullen

Wij hanteren een eenvoudig stappenplan voor het inschrijven voor de online enquetes. Dit stappenplan zorgt ervoor dat jij vandaag nog kunt beginnen met de interessante online enquetes. Wij vinden het als bedrijf ook enorm belangrijk dat de online enquetes betrouwbaar zijn. Betrouwbare enquetes online maken voor een manier om langdurig geld te verdienen zonder dat er iets mis kan gaan of misgaat.

Onze online enquetes worden aangeboden door een partij uit Zweden. Wij werken al jarenlang samen met deze partij waardoor we goed weten hoe de software werkt en dat deze software de beste in de wereld is. Om het invullen hiervan ook zo prettig mogelijk te laten verlopen hebben wij een speciale interface gebouwd om dit eenvoudig voor onze respondenten te maken.

online enquetes
online enquetes

Waarom online enquetes?

Zijn online enquetes echt betrouwbaar? Dit wordt ons weleens gevraagd door mensen die misschien willen beginnen aan online enquetes. Naar onze mening zijn online enquetes betrouwbaar en kan iedereen ze invullen. Dit is ook een van de redenen dat wij dit bedrijf graag wilden beginnen. Online enquetes zijn voor iedereen toegankelijk en geeft de mogelijkheid om iets bij te dragen aan de maatschappij en daarmee tevens een zakcentje te verdienen.

De markt van online enquetes zit redelijk vol met verschillende aanbieders van deze online enquetes. Veel verschillende bedrijven maken het voor jou mogelijk om te beginnen met deze online enquetes. Het is echter wel belangrijk dat je de correcte keuze maakt in het beginnen bij een bedrijf voor online enquetes. Het verschilt namelijk nogal per bedrijf wat voor online enquetes je kunt invullen en waar deze over gaan.

Ook wanneer het aankomt op de vergoeding van de online enquetes die je invult zit er een groot verschil tussen de bedrijven. Wij maken het mogelijk om al vanaf € 10,- uit te betalen en de meeste online enquetes die je kunt afronden krijg je ongeveer € 1,- tot € 5,-. Hieronder hebben we weergegeven hoeveel je kunt verdienen met online enquetes.

Is de informatie die je kunt geven altijd relevant?

Ja, de informatie die voor jou weinig betekent is altijd relevant. Zelfs een lange lijst met alleen maar negatieve antwoorden geeft de eigenaar van een product de nodige informatie, ook wanneer dat betekend geen filiaal te gaan openen in die buurt. De resultaten van enquetes worden niet gebruikt als individuele antwoorden, er wordt een gemiddelde bepaald. En dat is wat de aanvrager wil weten; Wanneer een stad een X aantal inwoners heeft, hoeveel daarvan zullen mijn product gaan kopen.

Jij bent de respondent met de levenservaring omtrent verschillende producten waar de bedrijven naar op zoek zijn. De bedrijven zoeken de respondenten uit die het beste bij ze passen. En jij hebt hier ook een bepaalde controle over. Jij kunt, als de respondent zijnde, altijd zelf invullen wie je bent en wat je graag doet in het dagelijks leven. De bedrijven kiezen hun respondenten op basis van de informatie die ze achterlaten. Deze informatie is dus echt heel belangrijk wanneer je begint met het invullen van de betaalde enquetes op onze website. Wij raden altijd aan om voor deze informatie zoveel mogelijk bij de waarheid te blijven. Dit geeft uiteindelijk de grootste kans dat je aan zoveel mogelijk betaalde enquetes mee mag doen.

Dat is ook de reden waarom het niet eenvoudig is, deelnemers voor enquetes te vinden. Veel vragenstellers willen eigenlijk dezelfde informatie over een ander product of over een andere verleende dienst. Het verschil tussen twee enquetes kan heel klein zijn, zoals de kleur van een product of het tijdsbestek van een verleende dienst. De essentie van een marktonderzoek is niet alleen het directe antwoord van een persoon, maar het samengepakte en geanalyseerde resultaat van diverse enquetes.

Kun je betaalde enquetes invullen ook als je leeftijd al wat hoger is?

Ook de mening van ouderen wordt op prijs gesteld met betaalde enquetes. Toch is het aantal ouderen die regelmatig deelnemen aan enquetes of zelfs betaalde enquetes bij de meeste onderzoeken veel lager.

Als persoon op leeftijd heb je meer ervaring dan de meeste jongeren. Dat stukje informatie is bij onderzoeken sterk ondervertegenwoordigd. Wil je ook op leeftijd betaalde enquetes invullen dan zal je al snel merken dat je inbreng zeer gewaardeerd wordt. Misschien zijn niet alle enquetes die aangeboden geschikt voor de oudere deelnemer, maar datzelfde geldt voor jongeren.

Verdiensten van betaalde enquetes

Het verdien potentieel hangt sterk af van het aantal enquetes waar je aan deelneemt, het gebied van je expertisen en het tarief dat betaald wordt voor dat specialisme. Wij zien door de jaren heen dat er een aantal belangrijke punten zijn om zoveel mogelijk te verdienen door betaalde enquetes.

Ten eerste is het belangrijk om zo consistent mogelijk de enquetes in te vullen. Het is niet mogelijk om in één maand duizenden euro’s te verdienen en gelijk rijk te worden. Het is wel mogelijk om door de maanden heen steeds een beetje bij te verdienen waardoor je de leuke dingen kunt doen die altijd al hebt willen doen. Voorbeelden hiervan zijn vaker naar het zwembad gaan, met vrienden ergens iets drinken of lunchen met je geliefde.

Ben jij ook iemand die erg hard werkt maar net niet genoeg geld maakt om echt te kunnen doen wat je leuk vindt? Dan is het invullen van betrouwbare betaalde enquetes wellicht iets voor jou. Wij zorgen ervoor dat jij precies de betaalde enquetes kunt invullen die je interessant vindt en jij hoeft alleen maar je mening te geven over deze enquetes. Tijdens de enquetes kun je gewoon in een veilige omgeving zijn (bijvoorbeeld thuis) en hoef je niet ergens heen te gaan. Wij vinden het als bedrijf zijnde belangrijk dat onze respondenten op hun gemak een zakcentje kunnen bijverdienen terwijl ze in een veilige omgeving zitten.

“Wij vinden het als bedrijf zijnde belangrijk dat onze respondenten op hun gemak een zakcentje kunnen bijverdienen”

Wij hechten er waarde aan dat onze respondenten zoveel mogelijk betaalde enquetes krijgen om dit te bewerkstelligen. Dit is de reden dat wij ongeveer iedere 3 dagen een mail versturen met daarin de enquetes die je kunt invullen. Deze enquetes zijn onder andere van de grootste merken ter wereld en de kwaliteit van deze enquetes is erg hoog.

Voorbeelden van betaalde online enquetes

Wij hebben vanaf het begin van dit bedrijf al vooropgesteld dat de kwaliteit van de betaalde enquetes zo hoog mogelijk moest zijn. Wij vinden het niet prettig om enquetes van lage kwaliteit voor te schotelen aan onze respondenten. Wij krijgen vaak de feedback van onze respondenten dat de betaalde enquetes interessant zijn en prettig om te maken. Dit maakt het ook een stuk eenvoudiger voor de respondenten om meerdere betaalde enquetes in één keer in te vullen. Zo kun je vanuit huis niet alleen geld verdienen, je kunt ook gelijk iets leren over onderwerpen waar je wellicht nog niet veel van weet.

Een eerste voorbeeld van een online enquete zou er één kunnen zijn van bijvoorbeeld Coca Cola. Coca Cola is bezig met het lanceren of het bedenken van een nieuwe smaak voor de cola. Dit is een frambozen smaak. Voordat ze veel tijd en energie in dit idee gaan stoppen willen ze eerst precies weten wat hun doelgroep ervan denkt. Dan gaan ze naar een bedrijf zoals ons bedrijf toe en vragen ze of wij dit aan onze respondenten willen vragen.

Wij sturen je nadat ze het aan ons hebben gevraagd jou een email met daarin een uitnodiging voor een online enquete. Deze online enquete kun je invullen en daarin kun je je mening geven of je een frambozen smaak ziet zitten voor cola. Wij geven de antwoorden door aan het bedrijf en zo weten ze of ze door kunnen gaan met dit idee of niet.

Een tweede mogelijkheid of voorbeeld voor online enquetes geld is de Ikea. De Ikea wilt een nieuwe kast of merk kasten lanceren in het wit. Ze denken dat een witte kast zal aanslaan bij hun doelgroep maar weten dit natuurlijk nog niet zeker. Ze willen, voordat ze veel tijd en energie in dit nieuwe idee steken, graag weten wat jij ervan denkt (de eindgebruiker).

Ze contacteren ons (of de partij uit Zweden waar wij mee samenwerken) en vragen of wij online enquetes willen uitzetten rondom dit onderwerpen. Wij vragen jou, één van de respondenten, of jij ons kunt helpen door de online enquetes voor ons in te vullen. Dit doen wij in de vorm van een uitnodiging die we per mail versturen naar jou. Jij kunt hierop zelf antwoorden of je deze online enquete leuk vindt en wilt invullen of deze liever even overslaat.

Wanneer jij je mening hebt gegeven (en andere respondenten) geven wij dit door aan het bedrijf en kunnen zij daar zelf hun besluit op baseren. Zo heb je bijgedragen aan een super waardevolle stap in het ontwikkelen van nieuwe producten voor de grootste bedrijven ter wereld!

Een derde voorbeeld is bijvoorbeeld Pepsi die iets wilt veranderen aan een bestaand product. Pepsi loopt al een tijdje tegen hun eigen kleurgebruik in de producten aan en wilt dit graag veranderen. Ze weten echter niet zeker of ze een iets witter tintje willen gebruiken of misschien zelfs een iets blauwer tintje. Ze willen niet de gok wagen en zetten via ons online enquetes uit. Wij vragen jou om deze in te vullen en jouw waardevolle mening te delen met ons.

Ons stappenplan

Wanneer je ervoor kiest om dit te kun verdien jij een zakcentje met de online enquete én draag je tegelijkertijd bij aan beslissingen die worden gemaakt door een groot bedrijf. Dat is een win-win situatie!

online enquetes
online enquetes

Verdiensten van online enquetes

Het verdien potentieel hangt sterk af van het aantal online enquetes waar je aan deelneemt, het gebied van je expertisen en het tarief dat betaald wordt voor dat specialisme. Wij zien door de jaren heen dat er een aantal belangrijke punten zijn om zoveel mogelijk te verdienen door online enquetes.

Ten eerste is het belangrijk om zo consistent mogelijk de online enquetes in te vullen. Het is niet mogelijk om in één maand duizenden euro’s te verdienen en gelijk rijk te worden. Het is wel mogelijk om door de maanden heen steeds een beetje bij te verdienen waardoor je de leuke dingen kunt doen die altijd al hebt willen doen. Voorbeelden hiervan zijn vaker naar het zwembad gaan, met vrienden ergens iets drinken of lunchen met je geliefde.

Onze visie

Ben jij ook iemand die erg hard werkt maar net niet genoeg geld maakt om echt te kunnen doen wat je leuk vindt? Dan is het invullen van betrouwbare online enquetes wellicht iets voor jou. Wij zorgen ervoor dat jij precies de online enquetes kunt invullen die je interessant vindt en jij hoeft alleen maar je mening te geven over deze online enquetes. Tijdens de online enquetes kun je gewoon in een veilige omgeving zijn (bijvoorbeeld thuis) en hoef je niet ergens heen te gaan. Wij vinden het als bedrijf zijnde belangrijk dat onze respondenten op hun gemak een zakcentje kunnen bijverdienen terwijl ze in een veilige omgeving zitten.

“Wij vinden het als bedrijf zijnde belangrijk dat onze respondenten op hun gemak een zakcentje kunnen bijverdienen”

Wij hechten er waarde aan dat onze respondenten zoveel mogelijk online enquetes krijgen om dit te bewerkstelligen. Dit is de reden dat wij ongeveer iedere 3 dagen een mail versturen met daarin de online enquetes die je kunt invullen. Deze online enquetes zijn onder andere van de grootste merken ter wereld en de kwaliteit van deze online enquetes is erg hoog.

Wij hebben vanaf het begin van dit bedrijf al vooropgesteld dat de kwaliteit van de online enquetes zo hoog mogelijk moest zijn. Wij vinden het niet prettig om online enquetes van lage kwaliteit voor te schotelen aan onze respondenten. Wij krijgen vaak de feedback van onze respondenten dat de online enquetes interessant zijn en prettig om te maken. Dit maakt het ook een stuk eenvoudiger voor de respondenten om meerdere online enquetes in één keer in te vullen. Zo kun je vanuit huis niet alleen geld verdienen, je kunt ook gelijk iets leren over onderwerpen waar je wellicht nog niet veel van weet.

Afsluitend

De onderwerpen die wij bespreken in de betaalde enquetes zijn enorm divers. Het verschil zit hem meestal in het bedrijf dat de betaalde enquetes aanbiedt. De bedrijven die het via ons doen zitten in verscheidene branches waardoor je steeds iets anders kunt verwachten.

Er is geen vast limiet aan hoeveel geld je kunt verdienen met betaalde enquetes, maar met dat gezegd te hebben, het is afhankelijk van hoeveel enquetes beschikbaar zijn in jouw categorie of specialisme.

Bij Meedoen Aan Onderzoek proberen wij het zo rendabel mogelijk te maken om betaalde enquetes in te vullen. Op deze pagina kun je vinden hoeveel je verdient per enquete.

De antwoorden op de meest voorkomende vragen kun je hier vinden

                   

Hoeveel verdien ik per betaalde enquête?

Voor iedere betaalde enquête die je invult krijg je een specifieke vergoeding. Deze vergoeding varieert per ingevulde betaalde enquête en hangt voornamelijk af van de duur van de betaalde enquête. De vergoeding varieert doorgaans tussen de 75 cent en 5 euro per betaalde enquête.

Hoe kan ik mijn verdiensten opnemen?

Om je verdiensten uit te laten betalen moet je beschikken over een PayPal account. PayPal is één van de veiligste betaalmethodes. Veiligheid staat bij ons centraal waardoor onze keuze op deze betaalmethode is gevallen. Wij betalen al vanaf € 10,- uit.

Wat voor betaalde enquêtes kom ik tegen?

De betaalde enquêtes die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit en komen voornamelijk van (internationale) A-merken. Het onderwerp van de betaalde enquêtes verschillen per enquête die je invult. Dit varieert van reisbestemmingen tot verpakkingen van supermarkt producten.

                   

Hoeveel uitnodigingen voor betaalde enquêtes ontvang ik?

Het aantal uitnodigingen die je ontvangt varieert onder andere van het aantal betaalde enquêtes die je in het verleden hebt ingevuld. Je krijgt maximaal één keer in de twee dagen een uitnodiging om een betaalde enquête in te vullen. Je kunt vanuit de uitnodiging eenvoudig in ons systeem inloggen en hier meerdere betaalde enquêtes invullen.