Online Enquetes

Online enquetes

Meer en meer mensen zoeken tegenwoordig naar een manier om geld te verdienen van thuis uit. Het is dan ook aantrekkelijk om de mogelijkheid te hebben om vanuit huis bezig te zijn met online enquetes. Wij maken het als bedrijf zijnde mogelijk om vanuit huis bezig te zijn met online enquetes. Je kunt je hieronder gratis inschrijven en vandaag nog beginnen met online enquetes. Bekijk ons artikel over online enquetes en betaalde enquetes hier.

Wij zijn een bedrijf dat zich sinds ruim 6 jaar heeft gespecialiseerd in het aanbieden van online enquetes. Ben jij op zoek naar een manier om meer geld te verdienen door online enquetes voor geld in te vullen? Dan helpen wij je graag verder. Bekijk het contactformulier hieronder om snel te beginnen met het invullen van online enquetes. Het is met online enquetes mogelijk om tot wel € 400,- per maand te verdienen. Bekijk onderstaand stappenplan en start vandaag nog met onze online enquetes!

Volg ons korte stappenplan om te beginnen met online enquetes.

 1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
 2. Ontvang uitnodigingen voor interessante online enquetes.
 3. Per online enquete krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Top 5 Enquête websites in Nederland

5/5

 • Erg bekend in Nederland

 • Verdiensten worden snel uitbetaald

 • Punten inwisselbaar voor €€€ en cadeaubonnen

 • Enquête uitnodiging krijg je per mail

 • Alleen actief in Nederland

4,5/5

 • Direct 10 gratis punten bij aanmelding

 • Uitbetaling in cash of cadeaubonnen

 • Vorig jaar is er ruim 18,5 miljoen euro uitgekeerd

 • Uitbetaling kan al vanaf €5,-

4,5/5

 • Punten inwisselbaar voor cadeaubonnen van o.a. Bol.com, Wehkamp en Playstation

 • Enquêtes afgestemd op jouw profiel

 • Het invullen van de enquetes kost niet veel tijd

 • Geen uitbetaling in cash

4/5

 • Punten zijn inwisselbaar voor o.a. Bol.com cadeaubonnen en geld

 • Veel enquêtes die je kunt maken

 • Beschikt over een app die je kunt downloaden

4/5

 • Verdien direct 45 punten bij aanmelding

 • Kies voor uitbetaling in geld of cadeaubonnen

 • Voldoende enquêtes om te maken

Top 5 Enquête websites in België

5/5

 • Bekend in België

 • Maandelijkse loterij met een prijzenpot t.w.v. €500,-

 • Punten zijn inwisselbaar voor cadeaubonnen of geld

 • Uitbetaling al vanaf €5,-

 • Alleen actief in België

5/5

 • Uitbetaling in cadeaubonnen en cash

 • Verdiensten worden snel uitbetaald

 • Enquête uitnodiging krijg je per mail

4,5/5

 • Direct 10 gratis punten bij aanmelding

 • Uitbetaling in cash of cadeaubonnen

 • Vorig jaar is er ruim 18,5 miljoen euro uitgekeerd

 • Uitbetaling kan al vanaf €5,-

4/5

 • Verdien direct 45 punten bij aanmelding

 • Kies voor uitbetaling in geld of cadeaubonnen

 • Voldoende enquêtes om te maken

4/5

 • Punten zijn inwisselbaar voor o.a. Bol.com cadeaubonnen en geld

 • Veel enquêtes die je kunt maken

 • Beschikt over een app die je kunt downloaden

Online enquetes voor..

Leestip. Bekijk ook eens onze artikelen over enquetes invullen voor geld, betaalde enquetes en vragenlijsten invullen voor geld!

Wij houden ons als bedrijf zijnde aan een aantal kernwaarden om onze respondenten zoveel mogelijk leuke online enquetes aan te kunnen bieden. Wij zorgen ervoor dat om de drie dagen een uitnodiging voor online enquetes wordt opgestuurd. Met deze uitnodiging kun je direct aan de slag met het invullen van deze online enquetes.

Online enquetes invullen is een goede manier om naast je baan bij te verdienen. Wij merkten (de oprichters van het bedrijf) in onze omgeving dat veel mensen niet genoeg aan het einde van de maand overhouden om leuke dingen te doen. Wanneer we iets leuks gingen doen merkten we dat er altijd op het geld moest worden gelet. Dit is de reden dat wij met ons bedrijf zijn begonnen om de online enquetes aan te bieden.

online enquetes
online enquetes

Wij werken samen met een groot bedrijf om jouw privacy te waarborgen. Dit bedrijf is de ontwikkelaar van de software waarmee wij de online enquetes aan onze respondenten aanbieden. Er wordt dagelijks aan de software gewerkt om deze up-to-date te houden zodat de online enquetes van de hoogst mogelijk kwaliteit worden aangeboden.

Online enquetes, onze kwaliteit

Dit bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zweden en doet dit al langer dan 20 jaar. Met dit bedrijf werken wij samen met de grootste merken ter wereld die via de software de online enquetes aanbieden. Dit is één van de redenen dat wij zeer diverse en uiteenlopende online enquetes kunnen aanbieden voor onze respondenten. Deze merken zijn onder andere Coca Cola, Pepsi en Ikea.

De reden dat dit online enquetes zo leuk maakt om te doen is niet alleen het feit dat je uiteenlopende online enquetes kunt invullen. Het is daarbij ook een erg leuk idee dat je bedrijven die de wereld veranderen ook echt kunt helpen met jouw input. Deze bedrijven zijn altijd op zoek naar de mening van hun doelgroep en jij kunt ze daar echt bij helpen. Op deze manier zorg je ervoor dat de grootste bedrijven ter wereld goede beslissingen kunnen maken over nieuwe producten of marktonderzoek.

Ieder groot bedrijf dat zich aanmeldt bij ons is of bezig met marktonderzoek of met het lanceren van nieuwe producten. Ze willen hier graag eerst informatie en gegevens over vergaren. Dit doen ze door leuke online enquetes uit te zetten voor hun doelgroep. Dit zorgt ervoor dat jij geld kunt verdienen met online enquetes en dat de bedrijven veel gegevens kunnen verzamelen over nieuwe markten of nieuwe producten die ze willen lanceren. Een win-win situatie dus!

online enquetes
online enquetes
 1. Schrijf je gratis in op onze website. Je kunt ieder moment stoppen.
 2. Ontvang uitnodigingen voor interessante enquetes waar je geld mee kunt verdienen.
 3. Per enquête krijg je betaald. Vanaf 10 euro kun je ervoor kiezen om uit te betalen.

Online enquetes van grote bedrijven

Zoals we altijd graag benadrukken, het is geen manier om binnen een maand rijk te worden. Het is wel een mooie manier om maandelijks een zakcentje bij te verdienen op een speelse wijze. Deze speelse wijze is extra belangrijk doordat het makkelijker is om meer online enquetes in te vullen voor geld. Wij werken voor onze online enquetes samen met de grootste merken ter wereld. Deze merken maken dat we interessante en bovenal informatieve online enquetes kunnen aanbieden aan onze respondenten.

Ben jij op zoek naar een manier om online enquetes in te vullen en op deze manier meer geld te verdienen? Wij helpen je graag hiermee. Bekijk onderstaand formulier en start vandaag nog met je eerste online enquetes.

Online enquetes betrouwbaar invullen

Wij hanteren een eenvoudig stappenplan voor het inschrijven voor de online enquetes. Dit stappenplan zorgt ervoor dat jij vandaag nog kunt beginnen met de interessante online enquetes. Wij vinden het als bedrijf ook enorm belangrijk dat de online enquetes betrouwbaar zijn. Betrouwbare enquetes online maken voor een manier om langdurig geld te verdienen zonder dat er iets mis kan gaan of misgaat.

Onze online enquetes worden aangeboden door een partij uit Zweden. Wij werken al jarenlang samen met deze partij waardoor we goed weten hoe de software werkt en dat deze software de beste in de wereld is. Om het invullen hiervan ook zo prettig mogelijk te laten verlopen hebben wij een speciale interface gebouwd om dit eenvoudig voor onze respondenten te maken.

online enquetes
online enquetes

Waarom online enquetes?

Zijn online enquetes echt betrouwbaar? Dit wordt ons weleens gevraagd door mensen die misschien willen beginnen aan online enquetes. Naar onze mening zijn online enquetes betrouwbaar en kan iedereen ze invullen. Dit is ook een van de redenen dat wij dit bedrijf graag wilden beginnen. Online enquetes zijn voor iedereen toegankelijk en geeft de mogelijkheid om iets bij te dragen aan de maatschappij en daarmee tevens een zakcentje te verdienen.

De markt van online enquetes zit redelijk vol met verschillende aanbieders van deze online enquetes. Veel verschillende bedrijven maken het voor jou mogelijk om te beginnen met deze online enquetes. Het is echter wel belangrijk dat je de correcte keuze maakt in het beginnen bij een bedrijf voor online enquetes. Het verschilt namelijk nogal per bedrijf wat voor online enquetes je kunt invullen en waar deze over gaan.

Ook wanneer het aankomt op de vergoeding van de online enquetes die je invult zit er een groot verschil tussen de bedrijven. Wij maken het mogelijk om al vanaf € 10,- uit te betalen en de meeste online enquetes die je kunt afronden krijg je ongeveer € 1,- tot € 5,-. Hieronder hebben we weergegeven hoeveel je kunt verdienen met online enquetes.

Minuut (van)Minuut (tot)Beloning
340.30 EUR
550.40 EUR
670.50 EUR
890.60 EUR
10110.80 EUR
12130.90 EUR
14151.10 EUR
16181.30 EUR
19201.50 EUR
21231.70 EUR
24251.80 EUR
26272.10 EUR
28302.60 EUR
31352.80 EUR
36+3.50 EUR
online enquetes geld
online enquetes

Dit is een tabel met daarin een indicatie van hoeveel je kunt verdienen per online enquete die je invult. Zoals je bovenstaande kunt aflezen zit er een directe correlatie tussen hoelang een online enquete duurt en hoeveel geld je hiermee echt kunt verdienen. Over het algemeen kun je stellen dat wanneer een online enquete langer je duurt je vaak meer gaat verdienen met deze online enquete. Dit is de reden dat je vaak het beste voor langere online enquetes kunt gaan en je hierop kunt richten.

Al met al geven we graag de indicatie dat je ongeveer € 6,- of € 7,- per uur kunt verdienen met de online enquetes. Dit maakt dat het een leuke bezigheid is om naast je bestaande werk te doen. Wij vinden dit ook erg belangrijk voor onze respondenten. Het is niet een bezigheid waarmee je snel rijk zult worden.

“Online enquetes kun je beschouwen als een goede manier om geld naast je bestaande werk of studie te verdienen.”

Online enquetes

Zoals hierboven gezegd, online enquetes zorgt voor een perfecte manier om geld naast je studie of werk bij te verdienen. De meeste respondenten zijn nog studenten waardoor het lastig is om full-time bij een bedrijf te gaan werken. Dit is de reden dat ze er vaak voor kiezen om online enquetes in te vullen en hier geld mee bij te verdienen.

Online enquetes: de voordelen

Het invullen van online enquetes brengt verschillende voordelen met zich mee waardoor ook jij hier vandaag me kunt beginnen. Hieronder proberen we de verschillende voordelen van online enquetes zo goed mogelijk uit te leggen. Zo krijg jij een goed idee van de manier waarop je kunt profiteren van deze manier van geld verdienen.

online enquetes
online enquetes

Met online enquetes verdien je geld terwijl je thuis kunt blijven. Dit is één van de grootste redenen dat online enquetes worden gebruikt om naast een studie of baan bij te verdienen. Doordat je nergens naartoe hoeft te gaan om online enquetes in te vullen en thuis kunt blijven kun je dit gemakkelijk naast je baan doen. Het is dan ook zelfs leuk om te doen!

Het enige dat je nodig hebt om online enquetes in te vullen is eigen ervaringen en kennis en een internetverbinding. Je kunt gewoon vanuit je eigen bank of stoel de bezig zijn met de online enquetes.

Daarnaast is het bezig zijn met online enquetes niet alleen iets waar je geld mee kunt verdienen. Het is ook daadwerkelijk interessant om te doen. Je komt veel verschillende onderwerpen tegen waardoor het niet snel zal vervelen. Ook kom je vaak nieuwe onderwerpen tegen die verassend zijn waardoor je nadenkt over nieuwe dingen waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht.

Met wie werken wij samen?

Wij werken samen met een bedrijf dat dagelijks de software voor ons blijft ontwikkelen. Doordat wij de online enquetes met dit programma kunnen aanbieden kunnen wij jou privacy waarborgen. Daarbij kunnen wij op een hoog niveau jouw veiligheid waarborgen door deze software. De informatie die je geeft wordt uitsluitend gebruikt voor de online enquetes en het marktonderzoek dat de bedrijven uitvoeren.

Wij, de eigenaren van dit bedrijven, vinden het zelf ook heel leuk om online enquetes in te vullen en hiermee bezig te zijn. Wij weten hoe het is om een respondent te zijn van online enquetes en wat daarvoor nodig is. Wij helpen je graag met de klanten afdeling wanneer je ergens toch niet helemaal uitkomt.

Ook niet onbelangrijk, wij betalen al heel snel uit. Wij hebben ervoor gekozen om als bedrijf zijnde al vanaf € 10,- te beginnen met uitbetalen. Op deze manier kun je snel je beloning krijgen voor het werk dat je erin stopt. Zo houden wij jou als respondent tevreden over de online enquetes die je invult op de website. Dit vinden wij erg belangrijk om een aantal redenen. De belangrijkste reden is dat wij vinden dat jij er snel van moet profiteren.

Het kan voorkomen dat er een tijd is dat je even iets minder geld te besteden hebt en graag wat meer zou willen. Dit is een van de belangrijkste redenen dat wij al vanaf € 10,- uitbetalen. Zo kun je op de dag dat je je inschrijft voor de online enquetes al daadwerkelijk geld ontvangen.

Een ander voordeel van het starten met online enquetes bij ons is als volgt. Inschrijven is gratis! Bij ons kost het inschrijven voor de online enquetes niets en is enorm snel gedaan. Wij versturen nadat je je hebt aangemeld direct de mail en de eerste uitnodiging. Zo is inschrijven niet alleen gratis, het is ook nog eens binnen een minuut gedaan. Zo kun je direct beginnen met online geld te verdienen zonder dat je daar ook maar een cent voor hoeft te betalen!

Hoe werken online enquetes?

Om dit goed uit te kunnen leggen beginnen we bij het begin en dat is het inschrijven voor de online enquetes. Dit is enorm eenvoudig en we lichten graag toe hoe je dit het beste kunt doen. Wij hebben op onze website een formulier staan waarmee je jezelf kunt inschrijven voor de online enquetes. Het invullen hiervan is erg eenvoudig, je vult je gegevens in en wij versturen gelijk een mail. Op deze manier is het binnen een minuut al te regelen.

Wanneer je je hebt ingeschreven op onze website krijg je gelijk een eerste uitnodiging voor een online enquete. Dit betekent dat je dus gelijk kunt beginnen met de online enquetes nadat je je hebt ingeschreven. Wij nodigen je uit voor relevante online enquetes op basis van de

Ben jij op zoek naar een manier om bij te verdienen door middel van online enquetes? Dan helpen wij je graag verder in je zoektocht. Doordat ons bedrijf in contact staat met de grootste merken ter wereld hebben wij een ruim aanbod aan leuke online enquetes. Op deze manier kun je relatief veel online enquetes invullen die niet vaak op elkaar lijken. Wij vinden het belangrijk dat onze online enquetes niet alleen veel geld geven maar tegelijkertijd ook leuk en interessant zijn om in te vullen.

Kortom, bekijk bovenstaand formulier en start vandaag nog met het invullen van de interessante online enquetes. Voor onze online enquetes hebben wij een software in de armen genomen zodat jij zoveel mogelijk van deze online enquetes kunt invullen zonder je ergens zorgen om te maken. Wanneer je je inschrijft wordt er een mail naar je verzonden waardoor je direct met de online enquetes kunt beginnen.

online enquetes
online enquetes

Online enquetes geld

Online enquetes geld, op welke manier verdien nu precies geld met online enquetes? Dit leggen wij graag uit aan de hand van een aantal voorbeelden. Wij leggen hieronder drie mogelijkheden uit van online enquetes geld waarop jij geld kunt verdienen met het invullen van kwalitatieve online enquetes. Hieronder kun je nogmaals het complete overzicht vinden van hoeveel je kunt verdienen voor de verschillende online enquetes.

Minuut (van)Minuut (tot)Beloning
340.30 EUR
550.40 EUR
670.50 EUR
890.60 EUR
10110.80 EUR
12130.90 EUR
14151.10 EUR
16181.30 EUR
19201.50 EUR
21231.70 EUR
24251.80 EUR
26272.10 EUR
28302.60 EUR
31352.80 EUR
36+3.50 EUR

Een eerste voorbeeld van een online enquete zou er één kunnen zijn van bijvoorbeeld Coca Cola. Coca Cola is bezig met het lanceren of het bedenken van een nieuwe smaak voor de cola. Dit is een frambozen smaak. Voordat ze veel tijd en energie in dit idee gaan stoppen willen ze eerst precies weten wat hun doelgroep ervan denkt. Dan gaan ze naar een bedrijf zoals ons bedrijf toe en vragen ze of wij dit aan onze respondenten willen vragen.

Wij sturen je nadat ze het aan ons hebben gevraagd jou een email met daarin een uitnodiging voor een online enquete. Deze online enquete kun je invullen en daarin kun je je mening geven of je een frambozen smaak ziet zitten voor cola. Wij geven de antwoorden door aan het bedrijf en zo weten ze of ze door kunnen gaan met dit idee of niet.

Een tweede mogelijkheid of voorbeeld voor online enquetes geld is de Ikea. De Ikea wilt een nieuwe kast of merk kasten lanceren in het wit. Ze denken dat een witte kast zal aanslaan bij hun doelgroep maar weten dit natuurlijk nog niet zeker. Ze willen, voordat ze veel tijd en energie in dit nieuwe idee steken, graag weten wat jij ervan denkt (de eindgebruiker).

Ze contacteren ons (of de partij uit Zweden waar wij mee samenwerken) en vragen of wij online enquetes willen uitzetten rondom dit onderwerpen. Wij vragen jou, één van de respondenten, of jij ons kunt helpen door de online enquetes voor ons in te vullen. Dit doen wij in de vorm van een uitnodiging die we per mail versturen naar jou. Jij kunt hierop zelf antwoorden of je deze online enquete leuk vindt en wilt invullen of deze liever even overslaat.

Wanneer jij je mening hebt gegeven (en andere respondenten) geven wij dit door aan het bedrijf en kunnen zij daar zelf hun besluit op baseren. Zo heb je bijgedragen aan een super waardevolle stap in het ontwikkelen van nieuwe producten voor de grootste bedrijven ter wereld!

Een derde voorbeeld is bijvoorbeeld Pepsi die iets wilt veranderen aan een bestaand product. Pepsi loopt al een tijdje tegen hun eigen kleurgebruik in de producten aan en wilt dit graag veranderen. Ze weten echter niet zeker of ze een iets witter tintje willen gebruiken of misschien zelfs een iets blauwer tintje. Ze willen niet de gok wagen en zetten via ons online enquetes uit. Wij vragen jou om deze in te vullen en jouw waardevolle mening te delen met ons.

Wanneer je ervoor kiest om dit te kun verdien jij een zakcentje met de online enquete én draag je tegelijkertijd bij aan beslissingen die worden gemaakt door een groot bedrijf. Dat is een win-win situatie!

online enquetes
online enquetes

Verdiensten van online enquetes

Het verdien potentieel hangt sterk af van het aantal online enquetes waar je aan deelneemt, het gebied van je expertisen en het tarief dat betaald wordt voor dat specialisme. Wij zien door de jaren heen dat er een aantal belangrijke punten zijn om zoveel mogelijk te verdienen door online enquetes.

Ten eerste is het belangrijk om zo consistent mogelijk de online enquetes in te vullen. Het is niet mogelijk om in één maand duizenden euro’s te verdienen en gelijk rijk te worden. Het is wel mogelijk om door de maanden heen steeds een beetje bij te verdienen waardoor je de leuke dingen kunt doen die altijd al hebt willen doen. Voorbeelden hiervan zijn vaker naar het zwembad gaan, met vrienden ergens iets drinken of lunchen met je geliefde.

Ben jij ook iemand die erg hard werkt maar net niet genoeg geld maakt om echt te kunnen doen wat je leuk vindt? Dan is het invullen van betrouwbare online enquetes wellicht iets voor jou. Wij zorgen ervoor dat jij precies de online enquetes kunt invullen die je interessant vindt en jij hoeft alleen maar je mening te geven over deze online enquetes. Tijdens de online enquetes kun je gewoon in een veilige omgeving zijn (bijvoorbeeld thuis) en hoef je niet ergens heen te gaan. Wij vinden het als bedrijf zijnde belangrijk dat onze respondenten op hun gemak een zakcentje kunnen bijverdienen terwijl ze in een veilige omgeving zitten.

“Wij vinden het als bedrijf zijnde belangrijk dat onze respondenten op hun gemak een zakcentje kunnen bijverdienen”

Wij hechten er waarde aan dat onze respondenten zoveel mogelijk online enquetes krijgen om dit te bewerkstelligen. Dit is de reden dat wij ongeveer iedere 3 dagen een mail versturen met daarin de online enquetes die je kunt invullen. Deze online enquetes zijn onder andere van de grootste merken ter wereld en de kwaliteit van deze online enquetes is erg hoog.

Wij hebben vanaf het begin van dit bedrijf al vooropgesteld dat de kwaliteit van de online enquetes zo hoog mogelijk moest zijn. Wij vinden het niet prettig om online enquetes van lage kwaliteit voor te schotelen aan onze respondenten. Wij krijgen vaak de feedback van onze respondenten dat de online enquetes interessant zijn en prettig om te maken. Dit maakt het ook een stuk eenvoudiger voor de respondenten om meerdere online enquetes in één keer in te vullen. Zo kun je vanuit huis niet alleen geld verdienen, je kunt ook gelijk iets leren over onderwerpen waar je wellicht nog niet veel van weet.

online enquetes
online enquetes

Afsluitend

De onderwerpen die wij bespreken in de online enquetes zijn enorm divers. Het verschil zit hem meestal in het bedrijf dat de online enquetes aanbiedt. De bedrijven die het via ons doen zitten in verscheidene branches waardoor je steeds iets anders kunt verwachten.

online enquetes
online enquetes

Er is geen vast limiet aan hoeveel geld je kunt verdienen met online enquetes, maar met dat gezegd te hebben, het is afhankelijk van hoeveel online enquetes beschikbaar zijn in jouw categorie of specialisme.

Bij Meedoen Aan Onderzoek proberen wij het zo rendabel mogelijk te maken om online enquetes in te vullen. Op deze pagina kun je vinden hoeveel je verdient per enquete.

De antwoorden op de meest voorkomende vragen kun je hier vinden

                   

Hoeveel verdien ik per online enquête?

Voor iedere online enquête die je invult krijg je een specifieke vergoeding. Deze vergoeding varieert per online enquête en hangt voornamelijk af van de duur van de online enquête. De vergoeding varieert doorgaans tussen de 75 cent en 5 euro per online enquête.

Hoe kan ik mijn verdiensten opnemen?

Om je verdiensten uit te laten betalen moet je beschikken over een PayPal account. PayPal is één van de veiligste betaalmethodes. Veiligheid staat bij ons centraal waardoor onze keuze op deze betaalmethode is gevallen. Wij betalen al vanaf € 10,- uit.

Wat voor online enquêtes kom ik tegen?

De online enquêtes die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit en komen voornamelijk van (internationale) A-merken. Het onderwerp van de online enquêtes verschillen per online enquête die je invult. Dit varieert van reisbestemmingen tot verpakkingen van supermarkt producten.

                   

Hoeveel uitnodigingen voor online enquêtes ontvang ik?

Het aantal uitnodigingen die je ontvangt varieert onder andere van het aantal online enquêtes die je in het verleden hebt ingevuld. Je krijgt maximaal één keer in de twee dagen een uitnodiging om een online enquête in te vullen. Je kunt vanuit de uitnodiging eenvoudig in ons systeem inloggen en hier meerdere online enquêtes invullen.