Word SEO specialist met onze SEO cursus

Snel en makkelijk geld verdienen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, denk je nu. Mis! Optimaliseer websites voor bedrijven en verdien gemakkelijk vanuit huis geld.

Het digitale tijdperk staat niet voor de deur, we zitten er middenin. Nu de winkels dicht zijn door corona, is de online zichtbaarheid van een bedrijf belangrijker dan ooit.

Daar kom jij in beeld! Jij optimaliseert in een handomdraai websites voor bedrijven. Je zorgt voor een snellere en betere website. Dit werpt zijn vruchten af, doordat jouw klant opeens zichtbaar is voor verschillende long tail zoekwoorden.

De klant helpen staat bij jou hoog in het vaandel. Leer vandaag nog creatief én analytisch denken tijdens onze SEO cursus. In een handomdraai ben jij SEO expert.

Hoe werkt Google

Google stuurt ‘crawlers’ om pagina’s op het internet te vinden. Zij crawlen de code van elke pagina. Deze pagina’s plaatst Google in een soort index, net zoals in een boek. Wil je hoger in Google komen? Dan moet je hier rekening mee houden.

Wanneer je zoekt in Google, kijkt Google in haar index om resultaten te vinden die zo goed mogelijk matchen met jouw zoekopdracht. Doordat deze resultaten zich al in de index van Google bevinden, levert jouw zoekopdracht binnen enkele seconden duizenden resultaten op.

Google rangschikt de pagina’s op basis van honderden factoren die het algoritme vormen. Het is de kunst om zo goed mogelijk op deze factoren in te spelen. De organische resultaten die bovenaan staan, worden immers het meest bezocht door bezoekers.

Meer relevante bezoekers, genereren meer omzet. Des te meer reden om SEO specialist te worden!

Voordelen van het beroep SEO Specialist

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het worden van een SEO specialist. Wij noemen ze hieronder:

Voordelen:
Je hebt de mogelijkheid tot thuiswerken.
Het enige wat je nodig hebt, is je laptop.
Verhoog de positie van jouw website.
Er is grote vraag naar SEO specialisten: alle bedrijven hebben SEO nodig.

Doe er je voordeel mee en wordt zoekmachine optimalisatie expert!

Welke vaardigheden verkrijg je na onze SEO cursus?

SEO specialisten hebben meerdere kwaliteiten naast SEO. Ze zijn ook goed in digitale marketing.

De vaardigheden die je bezit na het volgen van onze zoekmachine optimalisatie cursus:

  • Zoekwoordonderzoek: van de eerste brainstorm tot de laatst geschreven letter;
  • basiskennis van HTML;
  • hoe en in welke mate je zoekwoorden verwerkt in jouw content;
  • copywriting vaardigheden;
  • basics van linkbuilding;
  • de basis van technische SEO;
  • kennis van opkomende SEO trends en updates.

Wat bespreken wij tijdens de cursus SEO?

Om jou op te leiden tot SEO specialist, behandelen wij een breed scala aan onderwerpen. Deze onderwerpen leggen wij uit aan de hand van relevante casuïstieken uit verschillende branches. Na de cursus pas jij direct jouw kennis toe. 

Wat het verschil is met andere SEO trainingen? Wij duiken direct de praktijk in. Via video laten wij zien hoe wij zelf SEO uitvoeren voor onze eigen klanten. Zo heb je een inkijkje in hoe het er echt aan toe gaat bij een professioneel SEO bureau.

Een kleine ingreep uit de onderwerpen:

  • Content = king. Hoe creëer je winnende landingspagina’s die óók leesbaar zijn?
  • Off page SEO: hoe zorg je ervoor dat kwalitatieve bronnen naar jouw content linken?
  • Techniek: stop vandaag nog met het verliezen van bezoekers door trage webpagina’s. Wij leggen uit hoe je de technische gebruiksvriendelijkheid van jouw website verbetert.

Wij bespreken SEO stapsgewijs, zo is de cursus voor iedereen toegankelijk.

Ralf van Veen, #1 SEO freelancer/SEO consultant van Nederland volgens Google

De cursus wordt gegeven door Ralf van Veen. Eigenaar van een SEO-bureau in hartje Rotterdam. 

Met jarenlange ervaring als lead SEO-specialist voor verschillende A-merken, SEO-auteur voor de grootste vakbladen, trainer en coach van development- en marketing teams deelt Ralf nu zijn ervaringen, werkwijze én geheimen. Zoals hieronder te zien is, staan wij op #1 voor de zoekwoorden SEO freelancer en SEO consultant (practice what you preach ;).