Verhoog je omzet met onze SEO cursus

Wil jij op de hoogste positie staan in Google tussen de zoekresultaten? Dat kan vandaag nog! Leer SEO en optimaliseer zelf jouw website tijdens onze cursus.

Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar in online marketing. Jouw klanten vinden je website, in plaats van jij je klanten. 

Wil jij groeien met jouw bedrijf? Optimaliseer de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Google merkt dit op en neemt de optimalisatie mee in de rangschikking, oftewel ranking van organische zoekresultaten.

Wat is zoekmachine optimalisatie

SEO omvat het optimaliseren van jouw website om een hogere positie in Google te bekleden.

Het doel van Google is om de best matchende zoekresultaten aan te leveren aan de zoeker. Dit kan jouw website zijn. De ranking van de resultaten hangt af van honderden factoren. Er zijn verschillende factoren die je kan optimaliseren om hogerop in de organische zoekresultaten te komen.

Voordelen van zoekmachine optimalisatie

SEO kent een aantal voordelen:

  •  zoekmachine optimalisatie richt zich op kwalitatief hoogstaand verkeer;
  • SEO is gratis;
  • SEO verkrijgt significant meer verkeer dan SEA;
  • het verbetert de gebruiksvriendelijkheid van jouw site.

Dit kan jij na onze cursus SEO

De skills die je verkrijgt na onze opleiding SEO zijn analytisch en creatief van aard. Dit zijn kwaliteiten die je bij veel banen inzet!

Skills:
kritisch denken;
kwalitatieve content creëren;
basis kennis van HTML;analytische skills;
resultaatgericht werken.

SEO is dan ook een goede skill om te bezitten. Gelukkig is het makkelijk om zelf te leren met onze cursus SEO.

Wat leer je tijdens onze cursus zoekmachine optimalisatie?

Alles over content, linkbuilding en techniek. Per onderwerp behandelen wij de volgende facetten:

  1. Content

Google wil kwalitatieve en relevante content tonen aan de zoeker. Zorg ervoor dat je opvalt met kwalitatieve en unieke content. Hoe je dit creëert? Wij bespreken het. 

Bezoekers blijven langer op jouw website hangen als jouw content kwalitatief is en precies die antwoorden geeft waar de bezoeker naar zoekt. 

  1. Technische kant van SEO

Verlies jij bezoekers doordat je pagina’s te langzaam laden? Dat is einde verhaal na onze cursus SEO. Jouw website moet makkelijk te crawlen zijn voor Google. Daarnaast helpen technische aspecten van SEO met de gebruiksvriendelijkheid van jouw website.

  1. Linkbuilding

Een sterk backlinkprofiel is cruciaal voor succesvolle SEO. Tijdens de cursus SEO bespreken wij de meest gebruikte methoden om links te verkrijgen. Linkbuilding, oftewel off page SEO, gaat om het verkrijgen van links met veel waarde. Deze waarde ‘lekt’ namelijk door naar jouw website. Het is dan ook de kunst om kritisch te blijven wie er naar jouw site mag linken.

Ralf van Veen, #1 SEO freelancer/SEO consultant van Nederland volgens Google

SEO leren van een expert? De training wordt gegeven door Ralf van Veen. Eigenaar van een SEO-bureau in hartje Rotterdam. Met jarenlange ervaring als lead SEO-specialist voor verschillende A-merken, SEO-auteur voor de grootste vakbladen, trainer en coach van development- en marketing teams deelt Ralf nu zijn ervaringen, werkwijze én geheimen.