Hoe schrijf ik me uit?

U kunt zich ten alle tijde uitschrijven van het MeedoenaanOnderzoek panel. Log hiertoe eerst in. Wanneer u bent ingelogt klikt u op de link ‘Uitschrijven’, waarna u het vakje selecteert en nogmaals op ‘Uitschrijven’ klikt.

Weet u uw inloggegevens niet en wilt u zich uitschrijven? neem contact me ons op, we verwijderen dan uw gegevens nadat we uw identiteit hebben geverifieerd.

Nog geen lid? Schrijf u vandaag in en doe mee aan online enquetes