Hoe kan ik mijn informatie updaten?

Zijn uw gegevens verouderd of wilt u meer gegevens toevoegen? U kunt op elk gewenst moment inloggen om uw gegevens te updaten.

Wanneer u bent ingelogd klikt u op ‘Mijn persoonlijke informatie’. Hier ziet u de informatie die al bij ons bekend is en kunt u deze updaten. Vergeet niet helemaal onderaan de pagina op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken’.

Nog geen lid? Schrijf u vandaag in en doe mee aan online enquetes