Over Ons

Meedoenaanonderzoek.nl is een van de grootste aanbieders van marktonderzoek en betaalde enquetes in Nederland met al 10.000 ingeschreven leden. Wij zijn een betrouwbare partij en nemen uw privacy zeer serieus. MeedoenAanOnderzoek.nl gebruikt uw email adres alleen voor uitnodigingen aan deelname aan marktonderzoek en enquêtes, nooit voor aanbiedingen of kortingen.

Uw antwoorden tijdens marktonderzoeken of enquêtes worden geanonimiseerd verwerkt en zijn nooit terug te koppelen aan uw persoon. Uw antwoorden zullen worden gecombineerd (geaggregeerd) met honderden andere deelnemers zodat er nooit over uw persoonlijke antwoorden wordt gerapporteerd.

MeedoenAanOnderzoek is eigendom van ralfvanveen.com onder KvK nummer 65839099.

De missie van Meedoen Aan Onderzoek is om de respondenten alleen enquêtes in te laten vullen waar ze echt affiniteit mee hebben. Wij vinden het belangrijk om de mensen niet alleen de mogelijkheid te geven eenvoudig vanuit huis geld te laten verdienen. Wij vinden het ook belangrijk dat onze respondenten met de onderwerpen bezig zijn die ze interessant vinden.

Bij Meedoen Aan Onderzoek hebben wij besloten om een lage drempel voor uitbetalen in te stellen. Deze drempel hebben wij op € 10,- gezet zodat iedereen toegankelijk kan beginnen met het invullen van enquêtes voor geld.

Wij hechten waarde aan de privacy van al onze respondenten. Wij gebruiken jouw email adres nooit om aanbiedingen te versturen. Alleen om uitnodigingen te versturen voor het invullen van enquêtes. Je kunt je eenvoudig uitschrijven wanneer je deze niet meer wilt ontvangen.

Nog geen lid? Schrijf u in en doe mee aan een online enquête.

Voor meer informatie over het panel of wanneer u vragen of opmerkingen heeft verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Wij helpen je graag met alle vragen rondom de volgende onderwerpen:

 1. Hoe kan ik inloggen op mijn persoonlijke pagina?
 2. Hoe kan ik mijn informatie updaten?
 3. Hoe schrijf ik me in?
 4. Hoe schrijf ik me uit?
 5. Hoe werkt het?
 6. Hoe word ik betaald voor onderzoek?
 7. Hoe wordt mijn informatie met anderen gedeeld?
 8. Hoeveel emails zal ik ontvangen?
 9. Hoeveel krijg ik betaald per enquete?
 10. Hoeveel punten heb ik?
 11. Ik heb geen punten ontvangen?
 12. Inloggegevens vergeten
 13. Wanneer word ik uitbetaald?
 14. Wat gebeurt er met de informatie die ik geef?

Let op, onze klantenservice is in het Engels. Klik op deze link om naar onze klantenservice te gaan. Deze bevindt zich, vanwege de drukte, op een andere website.