Meer verdienen

Onze top-3 aanbieders voor geld verdienen met enquêtes

Het invullen van enquêtes vanaf huis kan een extra zakcentje per maand opleveren. Een goede enquête site vinden, blijkt echter lastig tegenwoordig. Je hebt veel enquête sites die leuk en betrouwbaar lijken, maar je lang laten wachten tot je resultaat ziet van het invullen van een enquête.

Dit is iets wat we niet willen. Een goede enquête site moet snel en eerlijk (of überhaupt) uitbetalen. Daarom hebben wij een aantal sites op een rij gezet die wél betrouwbaar zijn. Dit zijn sites met goede reputaties. Je kan zo een paar honderd euro per maand extra verdienen. Dit kan in zowel cash geld of in andere beloningen. Denk hierbij aan vouchers of cadeaukaarten.

Opinieland (onze favoriet)

Op deze site kun je je gemakkelijk inschrijven via een Facebook account of registratieformulier op de homepage. Na je inschrijving (check ook je mail om je e-mailadres te verifiëren), kun je beginnen met het invullen online vragenlijsten.

Je vult hier geen enquêtes in, maar geeft je eerlijke mening over bepaalde producten of diensten die op de site worden gezet. Je maakt elk kwartaal kans op geld (€2000,-) of spaarpunten die inwisselbaar zijn voor geld of cadeaubonnen. Je kan hier ook gratis een goed doel steunen.

Toluna

Al ruim 17 jaar actief en erg populair onder de gratis enquête sites: Toluna. De site heeft maar liefst 9 miljoen gebruikers over de hele wereld. Ze bieden betaalde enquêtes aan waarin je jouw mening omtrent bedrijven kan geven. Ook zijn er spellen en allerlei stelsels waardoor jij extra punten op deze site kan verdienen. Deze punten kun je omzetten via Paypal of cadeaubonnen voor Amazon of iTunes.

Je kan ook punten vergokken voor prijzen, als het punten sparen je te lang duurt. 

Let er wel op dat op deze site het wél lang kan duren voordat je uitbetaald wordt. Het kan soms enkele weken duren voordat je een vergoeding ziet. Zie dit dan ook echt als een extra zakcentje in plaats van een onderdeel van je werk.

I-Say

Ook op deze site is het makkelijk een account te maken. Het duurt slechts enkele minuten, waarbij ze enkele vragen kunnen stellen aan je. Dit zijn enkel ‘pre-enquete’ vragen.

Let ook bij deze inschrijven erop dat je naar je e-mail gaat om je account te verifiëren. Zodra je account werkt, kun je beginnen met het invullen van betaalde  enquêtes en punten verdienen hiermee. De site biedt géén testproducten aan.