Extra geld verdienen

Geld verdienen. Hoewel het wellicht een minder leuk onderwerp voor sommige is om over te lezen, is het vaak wel een heel belangrijk onderwerp om over te weten. 

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen. We weten dat de meeste van ons een baan krijgen, waar het meeste inkomen wordt verdiend. Echter hoeft het helemaal niet zo te zijn dat dit de enige vorm van inkomsten is. 

Extra geld verdienen

In dit artikel vertellen we meer over de verschillende manieren om geld te verdienen en hoe je een extra zakcentje kunt verdienen naast jouw baan. Lees snel verder!  

Manieren om geld te verdienen

Er zijn, zoals bovenstaand al benoemd, verschillende manieren om geld te verdienen. Een daarvan was het fulltime of parttime werken bij een vast baan. Ook kun je natuurlijk als zzp’er aan de slag. 

Om nog meer voorbeelden van inkomsten verdienen toe te lichten hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet, met een uitleg erbij. 

Oude spullen verkopen

Heb je oude kleding in de kast liggen of spullen in huis die je niet meer gebruikt? Verkoop ze dan! In plaats van oude spullen, apparaten of kleding weg te gooien, kun je ze verkopen op verschillende kanalen zoals Marktplaats of Vinted. 

Let er wel goed op dat je geen rekening houdt met de verkoop van spullen. Maak geen plannen of bedragen vrij van geld van nog niet verkochte spullen. 

Daarnaast kost het verkopen van spullen veel tijd. Je moet goede foto’s van de producten maken, een pakkende en verkopende tekst schrijven en afspraken maken met (eventuele) kopers. 

Reclame op je auto 

Veel bedrijven willen zo veel mogelijk promotie en reclame maken om hun naamsbekendheid te laten groeien. Dit doen ze onder andere door advertentieborden te plaatsen, tv- of radio reclames te maken of te posten op social media. Een andere manier van promoten is reclame stickers op auto’s te plakken. De auto’s rijden rond op drukke plekken (of plekken die voordelig zijn voor het bedrijf) en de stickers promoten het betreffende bedrijf. 

Extra geld verdienen

Wanneer je bestickering van een bedrijf op je auto laat plakken, krijg je hier een vergoeding voor. Meestal in de vorm van een maandelijkse toeslag (fee). Andere voorwaarde die kunnen worden afgesproken zijn betaling in de vorm van benzine of kortingen. 

Wanneer je bestickering van bedrijven op je auto wilt, worden er echter wel een paar eisen gesteld waaraan jij en jouw auto moeten voldoen. Veel bedrijven vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat je op een specifieke plek woont en dus ook rijdt. Bijvoorbeeld in de steden, zodat meerdere mensen en andere bedrijven de bestickering zien. 

Ook moet de auto in veel gevallen voldoen aan bepaalde eisen. Zoals goed onderhouden, uit een bepaald jaar (niet al te oud) en schoon. Dit houdt dus in dat je vaak naar de wasstraat moet. 

En tenslotte wordt er in veel gevallen van je gevraagd om netjes te rijden. Zo mag je niet door rood heen rijden en moet je jezelf houden aan de snelheidsnormen. Dit om slechte promotie van het bedrijf te weerhouden. 

Schoonmaken

Ook kun je naast je werk schoonmaken bij kennissen, familie of vrienden (of onbekenden). Echter snappen we dat dit fysiek nogal zwaar is. Zeker wanneer je dit buiten je normale werk(tijden) verricht. 

Na een drukke werkdag wil je het liefst wat tijd voor jezelf en niet nog een paar uur schoonmaken, vinden veel mensen.  

Oppassen

Je kunt net als schoonmaken, ook oppassen tegen betaling op je buurkinderen, neefjes en nichtjes of kinderen van vrienden. 

Echter moet je dit ook in je tijd na het werken doen en kan dit soms lang duren. Ook tijdens het oppassen kun je niet zelf je tijd indelen of ‘gewoon’ even op de bank neerploffen. 

Enquêtes invullen

Enquêtes invullen is makkelijk en snel gedaan vanaf jouw eigen bank in je eigen huis. Je hoeft enkel een paar vragen in te vullen en kan dit indelen wanneer jij dat wilt. Bepaal zelf wanneer je ‘nog even geld verdient buiten werktijden om’ en deel zelf jouw tijden in. Ook bepaal je zelf welke enquêtes je invult en welke niet.   

Makkelijk geld verdienen

Geld verdienen kan erg makkelijk zijn, maar is dat voor velen niet. De meeste mensen moeten werken voor hun baas en van het salaris wat zij krijgen de nodige kosten betalen. Een extra zakcentje naast je huidige werk verdienen, kan daarom een uitkomst zijn.   

Thuis geld verdienen

Hoe kun je dan gemakkelijk en snel geld verdienen? Door enquêtes in te vullen vanaf jouw eigen bank, in jouw eigen huis.